| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Tomikk Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 7. 2007, 09:47:24
Ahoj, log v apache mi zacal psat
Negotiation: discovered file(s) matching request: /home/domena.cz/public_html/www/odkazy (None could be negotiated). vzdy mi to fungovalo najednou pri preinstalaci APACHE nefunguje (ze by nova verze APACHE a ja mel chybu v htaccess?). Je zajimave, ze kdyz zadam napr. www.domena.cz/vymena-banneru-reklama/ tak mi stranka najede kdyz ale zadam jen www.domena.cz/odkazy/ nebo www.domena.cz/kontakt/ tak se mi stranka nezobrazi :-( Zasilam HTaccess k posouzeni. Je mozne, ze v htaccess musi byt napr. nejake slovo slozeno z vice znaku? Diky Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule ^kontakt/$ /index.php?pg=kontakt RewriteRule ^vymena-banneru-reklama/$ /index.php?pg=reklama RewriteRule ^odkazy/$ /index.php?pg=odkazy |
||
| Tomikk Profil * |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2007, 11:21:20
Je zvlastni, ze kdyz dam napr.
RewriteRule ^odkaz1/$ /index.php?pg=odkazy tak se mi stranka s odkazy zobrazi (tudiz funguje), to je celkem divne, ze? Setkal se s tim nekdo? |
||
| Tomikk Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2007, 11:26:14
Tak vyreseno,
bylo to tim, ze se mi na FTP jmenoval soubor odkazy.inc.php a tudiz to asi novy apache nebo tedy mod_rewrite nechce brat :-( takze jedina moznost je zmenit nazev souboru nebo nazev v URL. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0