« 1 2 »
Autor Zpráva
jirka123
Profil
SCRIPT KTERÝ POUŽÍVÁM:
_____________________

<?
include("CONFIG.php");
$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password) ;
$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$prihlasen="";
if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");
$code="";
$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znovu přihlásit<br><br>";
}
if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);

if(($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$kod=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Přihlášení se nepodařilo. Špatné uživatelské jméno nebo heslo.<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];
if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";
if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}
?>

<HTML>
<HEAD>
<META name="resource-type" content="document">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache">
<TITLE>MOBILNÍ BANKÉŘ s.r.o. | <? echo "$aa[nick]";?></TITLE>
<link rel="stylesheet" href="http://mobilnibanker.cz/admin/style.css">

</head>




</HEAD>
<body style="text-align: center">
<div id="header-v3" align="left">
<table border="0" align=left height="79" width="768">
<tr>
<td><b><font size="5" color="#FF0000">Sekce pro spolupracovníky: <? echo "$aa[nick]";?></font></b></td>
</tr>
</table></div>


<table>
<tr><TD width="150">

<TABLE><tr><td align="center">
<?if($prihlasen==""){?>
<TABLE width="165"><tr><td align="center">
<TABLE width="100%"><tr><TD align="center" width="100%"><b>Přihlášení</b></table>
<table><FORM method="post" action="index.php">
<tr><td valign="top">&nbsp;<td valign="top">&nbsp;
<tr><td valign="top">Jméno:<td valign="top"><INPUT type="text" name="nick" size="10">
<tr><TD valign="top">Heslo:<td valign="top" ><INPUT type="password" name="heslo" size="10">
<tr><th colspan="2"><INPUT type="submit" class="tlacitko" value="Přihlásit !">
</FORM>
</table></table>
<?}else{
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$prihlasen';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$kredit=$aa[kredit];





echo'<TABLE width="100%" align="center" bgcolor="white"><tr><td align="left">';
echo "<table>
<tr>
<TD align="left"><b>Přihlášen:</b>
<td>$aa[jmeno]</td>
<TD align="left"><A href="index.php?co=logout&$url"><b>ODHLÁSIT</A></b> |
<TD align="left"><A href="nastaveni.php?$url"><b>NASTAVENÍ PROFILU</A></b>

</table>";
echo'</table>';

echo "<br>Jméno počítače: ",(gethostbyaddr($REMOTE_ADDR));
echo " | IP adresa počítače: ",(gethostbyname($REMOTE_ADDR));

echo'<TABLE width="800" align="center" bgcolor="white"><tr><td align="left">';
echo "<table>
<tr>
<TD align="left"><A href="index.php?$url"><b>[Úvodní strana]</A></b>
<TD align="left"><A href="klient.php?$url"><b>[Údaje klienta]</A></b>
<TD align="left"><A href="provize.php?$url"><b>[Tabulka Vaší provize]</A></b>
<TD align="left"><A href="download.php?$url"><b>[Stažení]</A></b>
<TD align="left"><A href="produkty.php?$url"><b>[Produkty]</A></b>
<TD align="left"><A href="kontakt.php?$url"><b>[Kontakt]</A></b>
<TD align="left"><A href="infomail.php?$url"><b>[Informační maily]</A></b>
<TD align="left"><A href="ucet.php?$url"><b>[Váš účet]</A></b>
</table>";
echo'</table>';

echo "<br>";

if(!empty($_POST['heslo1']) && !empty($_POST['heslo2']) && $_POST['heslo1']==$_POST['heslo2'])){
$hesla=" heslo1='".md5($_POST['heslo1'])."', ... ";
}

mysql_query("UPDATE users SET neco='".$_POST['heslo']."' ... ".$hesla." ... ");

echo'<TABLE width="800" align="center" bgcolor="white"><tr><td align="left">';
echo "<table>
<tr>
<TD align="left">
<TABLE align="center">
<tr>
<FORM method="post">
<TD nowrap align="right">


</table>";
echo'</table>';



}
?>
</table>

<TD width="*">




<?
echo $error;
?>

</body>
</html>
<?MySQL_close();?>
Hugo
Profil
A co jako?
jirka123
Profil
Prosím o radu, jak mám nastavit script pro přihlášené uživatele na změnu jejich údajů.
DJ Miky
Profil
jirka123
Co nastavit?
jirka123
Profil
Chci aby přihlášenej uživatel mohl měnit své údaje.

Zápis databáze zní:

CREATE TABLE registrace(
id int( 11 ) NOT NULL auto_increment,
titul varchar( 10 ) NOT NULL default '',
jmeno varchar( 30 ) NOT NULL default '',
rodnec varchar( 30 ) NOT NULL default '',
adresa varchar( 150 ) NOT NULL default '',
mesto varchar( 70 ) NOT NULL default '',
psc varchar( 10 ) NOT NULL default '',
placeni varchar( 30 ) NOT NULL default '',
cislouctu varchar( 30 ) NOT NULL default '',
nick varchar( 20 ) NOT NULL default '',
heslo varchar( 25 ) NOT NULL default '',
mail varchar( 35 ) NOT NULL default '',
pevna varchar( 30 ) NOT NULL default '',
mobil varchar( 13 ) NOT NULL default '',
datum varchar( 45 ) NOT NULL default '',
kod varchar( 100 ) NOT NULL default '',
ip varchar( 20 ) NOT NULL default '',
posledni_akce bigint( 20 ) NOT NULL default '0',
UNIQUE KEY id( id, adresa )
);
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
jirka123
no, tak si napis administraci.....
jirka123
Profil
Administraci? Ja potrebuji aby si to mohli menit sami.
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
jirka123 bud si udelat privatni administraci pro prihlaseni admina a nebo se pres web prihlas k databazi a tam si zmen co potrebujes....
jirka123
Profil
nevim jaky hodnoty :-( ale jseš Vážně super že se se mnou vůbec zabejváš.
BetaCam
Profil
Udělaš si administraci ve které ty jako Admin budes moct měnit všechny údaje u všech uživatelů.

Udělaš administraci uživatelského účtu ve které bude povoleno měnit hodnoty pouze u uživatele kterej je přihlášen do systému.

Nechápu kde vidíš problém?
jirka123
Profil
Problém je vtom že nevim jak to napsat :-(
Hugo
Profil
jirka123

UTFG

Tady ti asi nikdo hotový skript nenapíše. Na webu jsou toho kvanta, stačí jen hledat.
jirka123
Profil
Hledal jsem a dokonce jsem volal do firem a jedna mi řekla že mi to nezvládne ani udělat :-( Když to nezvládne klučina kterej si tim hazí korunky do kapsy,tak jak mam já? :-(
Hugo
Profil
jirka123

Ono je otázka, kam jsi volal. Ten tvůj skriptík se mi fakt nechce procházet. Popiš co to dělá a co bys chtěl aby to dělalo. Třeba se něčeho postupně dopracuješ.
jirka123
Profil
Script je naprosto dobrej jen potrebuju aby uzivatel mohl upravovat svoje udaje.
Hugo
Profil
A co je za problém. Prostě vždy dej do SQL příkazu podmínku WHERE user_id = 'id prihlaseneho uzivatele'.

Teď jsem se díval na strukturu tabulky a nikde tam nevidím primární klíč. Bez něj to nepůjde, protože musíš mít identifikátor, který je pro každého uživatele zaručeně jedinečný.
jirka123
Profil
CREATE TABLE `mobil`.`UPDATE` ( `id` int( 11 ) NOT NULL auto_increment ,
`titul` varchar( 10 ) NOT NULL default '',
`jmeno` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`rodnec` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`adresa` varchar( 150 ) NOT NULL default '',
`mesto` varchar( 70 ) NOT NULL default '',
`psc` varchar( 10 ) NOT NULL default '',
`placeni` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`cislouctu` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`nick` varchar( 20 ) NOT NULL default '',
`heslo` varchar( 25 ) NOT NULL default '',
`mail` varchar( 35 ) NOT NULL default '',
`pevna` varchar( 30 ) NOT NULL default '',
`mobil` varchar( 13 ) NOT NULL default '',
`datum` varchar( 45 ) NOT NULL default '',
`kod` varchar( 100 ) NOT NULL default '',
`ip` varchar( 20 ) NOT NULL default '',
`posledni_akce` bigint( 20 ) NOT NULL default '0',
UNIQUE KEY `id` ( `id` , `adresa` ) ) ENGINE = MyISAM DEFAULT CHARSET = latin1;

INSERT INTO `mobilnibanker_cz`.`UPDATE` SELECT * FROM `mobil`.`registrace`;


takhle jsem nadefinoval tabulku sql aby mel uzivatel pravo prepisovat snad jsem to neskonil :-)
Hugo
Profil
A teď prostě na konci každého SQL příkazu dáš WHERE id= id_uzivatele a je to.
jirka123
Profil
MAM TAM VYPIS NA: MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");


ALE PORAD NEVIM JAK TO MAM UDELAT ABY MI TO PREPSAL :-(
Hugo
Profil
co aby prepsal? Pokud se udaj v tabulce nezmění, tak si vypiš mysql_error(). To ti ukáže, jestli není chyba někde v dotazu.
jirka123
Profil
Potrebuju aby uzivatel mohl zmenit: titul, jmeno, rodnec, adresa, mesto,psc atd.
krteczek
Profil
1. to cos tu ukázal chápu jako přihlašovací stránku, zasloužila by přepsat tak aby nespoléhala na zapnuté register_globals, to znamená místo $nick => $_POST['nick'] atd...
2. na začátek všech scriptu kde má být uživatel přihlášený bych dal: session_start(); a u přihlášení bych místo $prihlasen použil $_SESSION['prihlasen'] a toto bych kontroloval na všech výše zmíněných stránkách
3. jak prosté je vytvořit formulář, jistě ho už někde máš, když se mohou lidé registrovat, a tam zadávají údaje o sobě. stačí tento script zkopírovat a doplnit o načtení informací z databáze do jednotlivých polí formuláře a jejich následné opětovné zpracování a update do db
jirka123
Profil
Tak tomu uz rikam poradna rada :-) Dekuju ti strasne moc jses sekac a hned na to jdu :-)
krteczek
Profil
jirka123: 4. ošetřuj data která dáváš do db dotazů (mysql_real_escape_string($data,$pripojeni) a u pripojeni jeste nastav kodovou stranku: mysql_query("SET NAMES 'cp1250'"); aby to fungovalo spravne
jirka123
Profil
Muze mi prosim nekdo napsat priklad? Ja porad nevim jak to mam udelat :-(
Muj registracni script:


<HTML>
<HEAD>
<META name="resource-type" content="document">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache">
</HEAD>
<BODY>

<div align="center">
<FONT size="8">REGISTRACE</FONT>
<br><br><FONT color="RED" size="-2"><b>Povinné údaje jsou tučně modré</b></font>
</div>

<br>

<?
$dny["Mon"] = "Pondělí";
$dny["Tue"] = "Úterý";
$dny["Wed"] = "Středa";
$dny["Thu"] = "Čtvrtek";
$dny["Fri"] = "Pátek";
$dny["Sat"] = "Sobota";
$dny["Sun"] = "Neděle";

$mesice = array(1=>"ledna", "února", "března",
"dubna", "května", "června",
"července", "srpna", "září",
"října", "listopadu", "prosince");

$datum = $dny[Date("D")] . Date(" d. ") .
$mesice[(int)Date("m")] . Date(" Y - H:i:s");
?>


<TABLE border="0" cellspacing="1" cellpadding="1" width="75%" align="center"><tr><TD align="center">
<?
include("config.php");
$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password) ;
$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$zob="ne";
if($odeslano=="ano"){

// test vyplnenych udaju
if($jmeno==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebylo vyplňeno jméno</FONT><br>";
}

if($rodnec==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebylo vyplňeno rodné číslo</FONT><br>";
}

if($adresa==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebylo vyplňena ulice a číslo popisné</FONT><br>";
}

if($mesto==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebylo vyplňeno město</FONT><br>";
}

if($psc==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebylo vyplňeno psč</FONT><br>";
}

if($nick==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebyl zvolen nick</FONT><br>";
}

if($heslo1==""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Zvol si heslo</FONT><br>";
}

if($heslo1!=$heslo2){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Hesla nejsou stejná</FONT><br>";
}

if($mail=="" or $mail=="@"){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Nebyl vyplněn e-mail</FONT><br>";
}

@$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM". $MySQL_tabulka . "WHERE nick='$nick';");
@$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
if($aa[id]!=""){
$zob="ano";
echo "<FONT color="DARKBLUE"><b>Chyba: </b>Požadovaný nick již někdo používá. Zvolte si prosím jiný nick.</FONT><br>";
}

}else $zob="ano";


if($zob=="ano"){

?>
<br>
<TABLE align="center">
<tr>
<FORM method="post">
<?echo'<TD nowrap align="right"><b>Titul:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="titul" value="'.$titul.'" maxlength="30">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Jméno a Přijmení:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="jmeno" value="'.$jmeno.'" maxlength="30">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Rodné číslo:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="rodnec" value="'.$rodnec.'" maxlength="150">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Ulice č.popisné:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="adresa" value="'.$adresa.'" maxlength="150">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Město:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="mesto" value="'.$mesto.'" maxlength="150">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>PSČ:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="psc" value="'.$psc.'" maxlength="150">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT>Forma vyplácení:</font><TD nowrap><select size="1" name="placeni"><option value="ÚČET">Účet</option><option value="POŠTOVNÍ POUKÁZKU">Poštovní poukázka</option></select>';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT>Číslo účtu / Pokud chcete na účet:</font><TD nowrap><INPUT type="text" name="cislouctu" value="'.$cislouctu.'" maxlength="150">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Nick:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="nick" value="'.$nick.'" maxlength="20">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Heslo:</b></font><TD nowrap><INPUT type="password" name="heslo1" maxlength="25">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Opakuj heslo:</b></font><TD nowrap><INPUT type="password" name="heslo2" maxlength="25">';
echo'<tr>';
if($mail=="") $mail="@";
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>E-Mail:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="mail" value="'.$mail.'" maxlength="35">';
echo'<tr>';
echo'<TD nowrap align="right"><FONT color="DARKBLUE"><b>Pevná linka:</b></font><TD nowrap><INPUT type="text" name="pevna" value="'.$pevna.'" maxlength="30">';
echo'<tr>';
if($mobil1=="") $mobil1="+420";
echo'<TD nowrap align="right"><FONT>Mobil:</font><TD nowrap><INPUT type="text" name="mobil1" value="'.$mobil1.'" size="4" maxlength="4"><INPUT type="text" name="mobil2" value="'.$mobil2.'" size="3" maxlength="3"><INPUT type="text" name="mobil3" size="6" maxlength="6" value="'.$mobil3.'">';
?>
<tr>
<th colspan="2">&nbsp;
<tr>
<th colspan="2"><INPUT type="submit" value=" R e g i s t r u j ">
<INPUT type="hidden" name="odeslano" value="ano">
</FORM>
</table><?}else{

MySQL_Query("INSERT INTO $MySQL_tabulka VALUES('','$titul','$jmeno','$rodnec','$adresa','$mesto','$psc','$plac eni','$cislouctu','$nick','$heslo1','$mail','$pevna','$mobil1$mobil2$m obil3','$datum','','','0')");
echo MySQL_error();
echo"<FONT color="darkred" size="+1">Registrace dokončena</FONT>";
echo"<br><br>Poznamenejte si prosím Vámi zvolené uživatelské jméno a heslo na bezpečné místo(nejlépe zapamatovat). Pokud tyto 2 údaje zapomenete, nebudete moci se ke svému účtu přihlásit.";
echo"<br><br><br>Nyní se sta
krteczek
Profil
1. na začátek dej:

<?php
sesion_start();

//kontrola prihlaseni:
if((!empty($_SESSION['prihlasen'])) && ($_SESSION['prihlasen'] == 1))
{
//vynulujes vsechny vnitrni promenne pouzite v tomto scriptu

$chyba = 0;
$jmeno = '';
$errJmeno = '';

$rodneCislo = '';
$errRodneCislo = '';

$heslo = '';
$errHeslo = '';
//atd...

if(!empty($_POST['reg']))
{
//osetrit vsechny promenne ze scriptu
if((!empty($_POST['jmeno'])) && (!trim($_POST['jmeno']) != ''))
{
$jmeno = htmlspecialchars(trim($_POST['jmeno']));
}
if(empty($jmeno))
{
$errJmeno = '<p>Nevyplnili jste jmeno';
$chyba = 1;
}
//takhle nejak pokracovat u vsech promennych z formulare

//overime jestli doslo k chybe:
if($chyba == 0)
{
//ulozit do db
$dotaz = "UPDATE `" . $tabulka . "` SET `jmeno` = " . osetri($jmeno) . ", `rodne_cislo` = " . $rodneCislo . "...

//ulozeno? tak presmerovat pomopci header nekam kde mu reknes ze vse bylo ulozeno v poradku
//pokud se to nepodari ulozit tak nechat zobrazit puvodni form s jiz vyplnenymi udaji
}
}

//predpokladam ze sis do dalsi session pri prihlaseni ulozil id uzivatele, takze si vytahnes ty data z db
$dotaz = "SELECT * FROM `" . $tabulka . "` WHERE `id` = " . (int)$_SESSION['USER_ID'] . " LIMIT 1";

//vytazena data z db nacpi do vnitrnich promennych, ja je tu mam v poli $r
$jmeno = (!empty($jmeno) ? $jmeno : $r['jmeno']);// a všechny ostatni stejnym zpusobem


//no a tady bude ten form jen trochu upraveny:
$text = <<< EEE
<FORM method="post">
<tr><td><label for="jmeno">jmeno: </label></td><td>{$errJmeno}<input type="text" name="jmeno" id="jmeno" value="{$jmeno}"></td></tr>
//uprav odesilaci tlacitko a ten skryty input muzes dat pryc
<INPUT type="submit" name="reg" value=" R e g i s t r u j ">
</form>
EEE;

echo $text;
}
else
{
echo '<p>lituji, nejste přihlášeni, pro přístup na tuto stránku musíte být přihlášeni';
}

To je ve zkratce základ celého scriptu, přepsat a dokončit ti to nedá moc práce
jirka123
Profil
Mam to vsude udelany jako tady :-( ja vazne nevim jak dal. Jsem mozna tupon,ale vazne to moc potrebuju :-(
Rad i odmenim. Jste tady vazne super lidi a vim ze mi pomuzete a mnohokrat Vam dekuju za vasi trpelivost a ochotu.
krteczek
Profil
no tak kredit za 1000 by se hodil :-) když tak se ozvi na 337913080
jirka123
Profil
Rad koupim ale zase nemam zaruku :-( Vážně své slovo plnim a splnim, ale pokud by to nevadilo, tak 15teho 1500,-- :-)
jirka123
Profil
_
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0