Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
krteczek Profil |
#1 · Zasláno: 1. 8. 2007, 10:26:33
no nic du spát... sem mrtvy po noční
|
||
Pavel Prochazka.zde.cz Profil * |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2007, 17:38:16
jirka123 Potrebuju aby uzivatel mohl zmenit: titul, jmeno, rodnec, adresa, mesto,psc atd.
nekolik prispavku jsi my tvrdil ze nechces aby si urivatele mohli cokoliv nemit a detka zase jo?, nejak se vtom nemohu zorientovat co vlastne chces.... pokud se schces inspirovat ztahni si z meho webu ze sekce php, soubor web.zip. Jsou to zdrojaky meho webu. Je tam i administrace uzivatelu. Kterou vidi pouze admin a muze ji spravovat. Nejsou to vsechny parametry ktere jsou ulozeny v databazi ale jen ty co jsou potreba... Jako smazat uzivatele, zablokovat. Nezadouci. Dokoncit mu registraci, pokud nahodou selze....atd... Pavel Prochazka.zde.cz |
||
jirka123 Profil |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2007, 17:42:27
Tak jsem asi spatne rozumel. Vazne mi jde o to aby sami uzivatele mohli menit svoje data na sql.Nic jinyho vazne nechci jen tohle a nic vic a samozrejme to nechci zadarmo. Pokud jsem psal neco jinyho,tak se omlouvam a dam i prezentacni link s prihlasovacim jmenem a heslem aby si presne vedel o co mi jde.
|
||
krteczek Profil |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2007, 18:10:08
jirka123: ty to ještě nemáš? dyt je to z toho co jsem psal zcela jasne jak by to mohlo byt...
|
||
jirka123 Profil |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2007, 18:18:29
vypisuje chyby :-(
<? session_start(); include("odyn.php"); $spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password) ; $spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db); if (!$spojeni) { echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem."; exit; } $_SESSION['prihlasen']; if($co=="logout"){ MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';"); $code=""; $error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znovu přihlásit<br><br>"; } if($nick!=""){ $bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE nick='$nick';"); echo MySQL_Error(); $aa=MySQL_Fetch_Array($bb); if(($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){ $IP=$REMOTE_ADDR; MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';"); $time=time(); MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';"); $kod=MD5($time.$REMOTE_ADDR); MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';"); $url="id=".$aa[id]."&code=".$kod; $prihlasen=$aa[id]; } else {$error="Přihlášení se nepodařilo. Špatné uživatelské jméno nebo heslo.<br><br>";} } if($code!=""){ $bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$id';"); $aa=MySQL_Fetch_Array($bb); $rozdil = time() - $aa[posledni_akce]; if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne"; if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){ $time=time(); MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';"); $url="id=".$id."&code=".$code; $prihlasen=$id; } else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";} } if(!empty($_POST['jmeno'])){ $hesla=" jmeno='".md5($_POST['jmeno'])."', ... "; } mysql_query("UPDATE users SET neco='".$_POST['jmeno'].""); ?> <HTML> <HEAD> <META name="resource-type" content="document"> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250"> <META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache"> <TITLE>MOBILNÍ BANKÉŘ s.r.o. | <? echo "$aa[nick]";?></TITLE> <link rel="stylesheet" href="http://mobilnibanker.cz/admin/style.css"> </HEAD> <body style="text-align: center"> <div id="header-v3" align="left"> <table border="0" align=left height="79" width="768"> <tr> <td><b><font size="5" color="#000000">Sekce pro spolupracovníky: <? echo "$aa[nick]";?></font></b></td> </tr> </table></div> <table> <tr><TD width="150"> <TABLE><tr><td align="center"> <?if($prihlasen==""){?> <TABLE width="165"><tr><td align="center"> <TABLE width="100%"><tr><TD align="center" width="100%"><b>Přihlášení</b></table> <table><FORM method="post" action="index.php"> <tr><td valign="top"> <td valign="top"> <tr><td valign="top">Jméno:<td valign="top"><INPUT type="text" name="nick" size="10"> <tr><TD valign="top">Heslo:<td valign="top" ><INPUT type="password" name="heslo" size="10"> <tr><th colspan="2"><INPUT type="submit" class="tlacitko" value="Přihlásit !"> </FORM> </table></table> <?}else{ $bb = MySQL_Query("UPDATE * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$prihlasen';"); $aa=MySQL_Fetch_Array($bb); $kredit=$aa[kredit]; echo'<TABLE width="100%" align="center" bgcolor="white"><tr><td align="left">'; echo "<table> //kontrola prihlaseni: if((!empty($_SESSION['prihlasen'])) && ($_SESSION['prihlasen'] == 1)) { //vynulujes vsechny vnitrni promenne pouzite v tomto scriptu $chyba = 0; $jmeno = ''; $errjmeno = ''; $rodnec = ''; $errrodnec = ''; $heslo = ''; $errheslo = ''; //atd... if(!empty($_POST['reg'])) { //osetrit vsechny promenne ze scriptu if((!empty($_POST['jmeno'])) && (!trim($_POST['jmeno']) != '')) { $jmeno = htmlspecialchars(trim($_POST['jmeno'])); } if(empty($jmeno)) { $errjmeno = '<p>Nevyplnili jste jmeno'; $chyba = 1; } //takhle nejak pokracovat u vsech promennych z formulare //overime jestli doslo k chybe: if($chyba == 0) { //ulozit do db $dotaz = "UPDATE `" . $tabulka . "` SET `jmeno` = " . osetri($jmeno) . ", `rodnec` = " . $rodnec . "... //ulozeno? tak presmerovat pomopci header nekam kde mu reknes ze vse bylo ulozeno v poradku //pokud se to nepodari ulozit tak nechat zobrazit puvodni form s jiz vyplnenymi udaji } } //vytazena data z db nacpi do vnitrnich promennych, ja je tu mam v poli $r $jmeno = (!empty($jmeno) ? $jmeno : $r['jmeno']);// a všechny ostatni stejnym zpusobem //no a tady bude ten form jen trochu upraveny: $text = <<< EEE <FORM method="post"> <tr><td><label for="jmeno">jmeno: </label></td><td>{$errJmeno}<input type="text" name="jmeno" id="jmeno" value="{$jmeno}"></td></tr> //uprav odesilaci tlacitko a ten skryty input muzes dat pryc <INPUT type="submit" name="reg" value=" O p r a v "> </form> echo $text; } else { echo '<p>lituji, nejste přihlášeni, pro přístup na tuto stránku musíte být přihlášeni'; } table> </table>"; echo'</table>'; } ?> </table> <? echo $error; ?> </body> </html> <?MySQL_close();?> |
||
jirka123 Profil |
#6 · Zasláno: 1. 8. 2007, 18:20:08
Ja to proste nezvladnu :-(
|
||
krteczek Profil |
#7 · Zasláno: 1. 8. 2007, 19:02:34
no tak cena je stanovena, zaleži na tobě, ja jdu na kolo a pak do práce ;-) po 20 hodine bych tu na chvili mohl ještě přijit (icq)
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
shadyyx Profil |
#8 · Zasláno: 4. 8. 2007, 17:09:18
to jirka123:
ja jsem to delal tak, ze mam jednu stranku (v podstate index.php) kde mam menu delany pres switch - jedna ponuka je uzivatelske nastaveni - tam si muzou zmenit heslo a udaje o sobe, ktere taky zadavali pri registraci. je to v podstate to samy co registracni formular, akorat trochu pozmeneny (u mne). nejdriv se skript zepta databaze na data o uzivateli, ty mu pekne hezky vypisu, a pak mu poskytnu dva formulare, v prvnim si muze zmenit heslo, v druhym si muze zmenit ostatni data...vetsina dat je jeste kontrolovana javascriptem a pak jeste jednou zpracovavajicim skriptem... kdyz chces, poslu ti muj skript a muzes si to dodelat podle nej...nebo kdyz pak stejne nebudes vedet tak jeste poradim...a urcite levnejic nez za 1500 ;-) ozvi se mi na 347660769 (icq) |
||
jirka123 Profil |
#9 · Zasláno: 4. 8. 2007, 17:48:24
Omlouvam se,ale jeden mi uz nabidl pomoc a nechci vypadat jako nevdecnej volik,ale jestli se neozve,tak se rad stebou skontaktuju.
|
||
krteczek_jinde Profil * |
#10 · Zasláno: 5. 8. 2007, 03:11:17
jirka123: Ahoj, ozvat ses měl ty :-) kontakt jsem ti tu nechal jak tady, tak je i u mého účtu. Když si se neozval, chápal jsem to tak, že hledáš řešení sám... Jinak má nabídka stále platí ;-)
krteczek |
||
shadyyx Profil |
#11 · Zasláno: 5. 8. 2007, 09:33:03
Tak se rozhodni jirka123, kozdopadne mas kontakt i na me... ;-)
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
jirka123 Profil |
#12 · Zasláno: 10. 8. 2007, 11:43:40 · Upravil/a: jirka123
-
|
||
Časová prodleva: 17 let
|