« 1 2
Autor Zpráva
krteczek
Profil
no nic du spát... sem mrtvy po noční
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
jirka123 Potrebuju aby uzivatel mohl zmenit: titul, jmeno, rodnec, adresa, mesto,psc atd.

nekolik prispavku jsi my tvrdil ze nechces aby si urivatele mohli cokoliv nemit a detka zase jo?, nejak se vtom nemohu zorientovat co vlastne chces....

pokud se schces inspirovat ztahni si z meho webu ze sekce php, soubor web.zip. Jsou to zdrojaky meho webu. Je tam i administrace uzivatelu. Kterou vidi pouze admin a muze ji spravovat. Nejsou to vsechny parametry ktere jsou ulozeny v databazi ale jen ty co jsou potreba... Jako smazat uzivatele, zablokovat. Nezadouci. Dokoncit mu registraci, pokud nahodou selze....atd...

Pavel Prochazka.zde.cz
jirka123
Profil
Tak jsem asi spatne rozumel. Vazne mi jde o to aby sami uzivatele mohli menit svoje data na sql.Nic jinyho vazne nechci jen tohle a nic vic a samozrejme to nechci zadarmo. Pokud jsem psal neco jinyho,tak se omlouvam a dam i prezentacni link s prihlasovacim jmenem a heslem aby si presne vedel o co mi jde.
krteczek
Profil
jirka123: ty to ještě nemáš? dyt je to z toho co jsem psal zcela jasne jak by to mohlo byt...
jirka123
Profil
vypisuje chyby :-(

<?
session_start();

include("odyn.php");
$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password) ;
$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$_SESSION['prihlasen'];


if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");
$code="";
$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znovu přihlásit<br><br>";
}
if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);

if(($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$kod=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Přihlášení se nepodařilo. Špatné uživatelské jméno nebo heslo.<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];
if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";
if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}

if(!empty($_POST['jmeno'])){
$hesla=" jmeno='".md5($_POST['jmeno'])."', ... ";
}

mysql_query("UPDATE users SET neco='".$_POST['jmeno']."");
?>

<HTML>
<HEAD>
<META name="resource-type" content="document">
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="no-cache">
<TITLE>MOBILNÍ BANKÉŘ s.r.o. | <? echo "$aa[nick]";?></TITLE>
<link rel="stylesheet" href="http://mobilnibanker.cz/admin/style.css">

</HEAD>
<body style="text-align: center">

<div id="header-v3" align="left">
<table border="0" align=left height="79" width="768">
<tr>
<td><b><font size="5" color="#000000">Sekce pro spolupracovníky: <? echo "$aa[nick]";?></font></b></td>
</tr>
</table></div>


<table>
<tr><TD width="150">

<TABLE><tr><td align="center">
<?if($prihlasen==""){?>
<TABLE width="165"><tr><td align="center">
<TABLE width="100%"><tr><TD align="center" width="100%"><b>Přihlášení</b></table>
<table><FORM method="post" action="index.php">
<tr><td valign="top">&nbsp;<td valign="top">&nbsp;
<tr><td valign="top">Jméno:<td valign="top"><INPUT type="text" name="nick" size="10">
<tr><TD valign="top">Heslo:<td valign="top" ><INPUT type="password" name="heslo" size="10">
<tr><th colspan="2"><INPUT type="submit" class="tlacitko" value="Přihlásit !">
</FORM>
</table></table>
<?}else{
$bb = MySQL_Query("UPDATE * FROM $MySQL_tabulka WHERE id='$prihlasen';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$kredit=$aa[kredit];





echo'<TABLE width="100%" align="center" bgcolor="white"><tr><td align="left">';
echo "<table>

//kontrola prihlaseni:
if((!empty($_SESSION['prihlasen'])) && ($_SESSION['prihlasen'] == 1))
{
//vynulujes vsechny vnitrni promenne pouzite v tomto scriptu

$chyba = 0;
$jmeno = '';
$errjmeno = '';

$rodnec = '';
$errrodnec = '';

$heslo = '';
$errheslo = '';
//atd...

if(!empty($_POST['reg']))
{
//osetrit vsechny promenne ze scriptu
if((!empty($_POST['jmeno'])) && (!trim($_POST['jmeno']) != ''))
{
$jmeno = htmlspecialchars(trim($_POST['jmeno']));
}
if(empty($jmeno))
{
$errjmeno = '<p>Nevyplnili jste jmeno';
$chyba = 1;
}
//takhle nejak pokracovat u vsech promennych z formulare

//overime jestli doslo k chybe:
if($chyba == 0)
{
//ulozit do db
$dotaz = "UPDATE `" . $tabulka . "` SET `jmeno` = " . osetri($jmeno) . ", `rodnec` = " . $rodnec . "...

//ulozeno? tak presmerovat pomopci header nekam kde mu reknes ze vse bylo ulozeno v poradku
//pokud se to nepodari ulozit tak nechat zobrazit puvodni form s jiz vyplnenymi udaji
}
}

//vytazena data z db nacpi do vnitrnich promennych, ja je tu mam v poli $r
$jmeno = (!empty($jmeno) ? $jmeno : $r['jmeno']);// a všechny ostatni stejnym zpusobem


//no a tady bude ten form jen trochu upraveny:
$text = <<< EEE
<FORM method="post">
<tr><td><label for="jmeno">jmeno: </label></td><td>{$errJmeno}<input type="text" name="jmeno" id="jmeno" value="{$jmeno}"></td></tr>
//uprav odesilaci tlacitko a ten skryty input muzes dat pryc
<INPUT type="submit" name="reg" value=" O p r a v ">
</form>

echo $text;
}
else
{
echo '<p>lituji, nejste přihlášeni, pro přístup na tuto stránku musíte být přihlášeni';
}
table>


</table>";
echo'</table>';



}
?>
</table>
<?
echo $error;
?>

</body>
</html>
<?MySQL_close();?>
jirka123
Profil
Ja to proste nezvladnu :-(
krteczek
Profil
no tak cena je stanovena, zaleži na tobě, ja jdu na kolo a pak do práce ;-) po 20 hodine bych tu na chvili mohl ještě přijit (icq)
shadyyx
Profil
to jirka123:

ja jsem to delal tak, ze mam jednu stranku (v podstate index.php) kde mam menu delany pres switch - jedna ponuka je uzivatelske nastaveni - tam si muzou zmenit heslo a udaje o sobe, ktere taky zadavali pri registraci.

je to v podstate to samy co registracni formular, akorat trochu pozmeneny (u mne). nejdriv se skript zepta databaze na data o uzivateli, ty mu pekne hezky vypisu, a pak mu poskytnu dva formulare, v prvnim si muze zmenit heslo, v druhym si muze zmenit ostatni data...vetsina dat je jeste kontrolovana javascriptem a pak jeste jednou zpracovavajicim skriptem...

kdyz chces, poslu ti muj skript a muzes si to dodelat podle nej...nebo kdyz pak stejne nebudes vedet tak jeste poradim...a urcite levnejic nez za 1500 ;-)

ozvi se mi na 347660769 (icq)
jirka123
Profil
Omlouvam se,ale jeden mi uz nabidl pomoc a nechci vypadat jako nevdecnej volik,ale jestli se neozve,tak se rad stebou skontaktuju.
krteczek_jinde
Profil *
jirka123: Ahoj, ozvat ses měl ty :-) kontakt jsem ti tu nechal jak tady, tak je i u mého účtu. Když si se neozval, chápal jsem to tak, že hledáš řešení sám... Jinak má nabídka stále platí ;-)
krteczek
shadyyx
Profil
Tak se rozhodni jirka123, kozdopadne mas kontakt i na me... ;-)
jirka123
Profil
-
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: