« 1 2 »
Autor Zpráva
kari
Profil *
zdar lidi chci se zeptat jaký program doporučíte na zprovoznění php na localhostu (apache triad je prej shit),

nějakou dobu sem dělal stránky přímo na servrech mám new pc a chci si tam dát něco co pofrčí sčím máte zkušenosti ? ,. budu využívat jak mysql,modrewrite,php,GDfunctions prostě tam musí být vše a nastaveno nějak slušně,

díky za případné linky kde se dočtu více nebo stáhnu nějaké good věcičky.
WertriK
Profil
http://httpd.apache.org/
http://www.mysql.com/
http://www.php.net/
FiryCz
Profil
Doporučuji ti XAMPP
kari
Profil *
WertriK říkáš nejlepší si nastavit vše sám jo
one
Profil
kari
je to určitě nejlepší, sice je to více práce, ale aspoň víš, jak to vše funguje a určitě to využiješ i v budoucnu...
Zde máš nějaké návody na instalaci, vygooglil jsem to za 5s :)
http://radekhulan.cz/item/instalace-apache-mysql-a-php-na-windows
http://www.e-d-a.info/topic/instalace-apache-php-a-mysql-pod-windows-x p
temistokles
Profil
kari
Pridávam sa k XAMPPu, jednoduché rýchle, automatické. Ak sa budeš s tým niekedy chcieť baviť, do budúcnosti ti nič nebráni.
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Ja zase doporucuji: apache2triad1.5.4, urcite je novejsi verze.... Faka super. A nainstaluje vce co je potreba....
kari
Profil *
phptriad2-2-1.exe todle mám a nějak moc spojen nejsem
kari
Profil *
a ten phpmyadmin tam je snad z druhého století ?:D
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
zkus co se ti bude libit, a pak si vyber.... Maz tu dost softu na vyber. Nedavaj na lidi co rikaji ze to je smejd a to je super. Kazdy ma jiny vkus.....
kari
Profil *
to máš pravdu,, asi si to udělám sám snad najdu na netu vše aby mi tam frčelo vše toco jinde v tom triadu neni snad ani gd.dll
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
kari pak se pochlub cos pouzil, mozna se to nekomu take zaliby :):)
kari
Profil *
toještě sám nevím kde ty věci najdu :D
kari
Profil *
moduly atd .. :D asi použiju nakonec nějaký balík :D Wamp někdo znáte ? byl mi doporučen celkem kvalitním programátorem
kari
Profil *
taky mi řek žesi to mám udělat sám no , ale nějak z toho pomalu upouštím :D nevím jeslti mam tolik času vše hledat a nejsmesi jist jesltli vim co vše ybch měl mít aby mi frčelo vše jak má
temistokles
Profil
kari
moduly atd .. :D asi použiju nakonec nějaký balík :D Wamp někdo znáte ? byl mi doporučen celkem kvalitním programátorem

Pokiaľ je mi známe, WAMPP je predchodcom XAMPPu.
Mastodont
Profil
temistokles
To je sice možné, ale vyvíjejí se nezávisle, poslední WAMP má PHP 5.2.3 stejně jako poslední XAMMP. Z popisu balíků se zdá, že XAMMP má mnohem širší příslušenství a umí střídat PHP4 a 5.
MiSHAK
Profil
XAMMP nemůžu si jej vynachválit :)
Taps
Profil
Já používám EASYPHP a je to taky v poho..
kari
Profil *
pokud by někdo věděl co vše potřebuju a co si mám stáhnout názvy nastavení a veškeré moduly co jsou třeba a vypsal by mije tak bych sito zřidil asi sám. php4 diky
one
Profil
kari
checkni ještě jednou můj příspěvek nahoře, v těch návodech máš vše potřebné napsané, dokonce i já sám jsem podle nich dříve instaloval a bez sebemenších problému...ale jak už tu někdo uvedl na pravou míru, je to na každém, co si zvolí...
kari
Profil *
ok pokud natom teda rozjedu modrewrite a gdfunctions tak se dotoho pustim podle těch návodů. snad to pofrčí
kari
Profil *
jsem něco vyskoušel a chci se zeptat stáhl jsemsi php my admina a třeba servru vim že zadvám všude ke sloupcím porovnávánítabulek k tabulkám kodování třeba utf nebo prostě jejich tam hromada a tady to není je tam pro kodovani pole jen na začátku určení pro phpmy admin , proč to nemám stejné jako na servrech ? nainternetu ? kde najdu tu verzi phpmyadmian ?
Str4wberry
Profil
kari
Verzi vidíš i v titulku. Jinak mohu vřele doporučit phpMinAdmin, který pro základní věci postačuje a je podstatně rychlejší.
kari
Profil *
Str4wberry no nejspíše vpohodě vystačím si i s origo verzi., ale koumám nadtím kde se ztratilo nastavení kodovaní v mé verzi 2.10.3. tak jak jsem psal kodovan na servru se dá nastavit u sloupců u tabulek pak i kodovani pro porovnávání myslim a tady to není
kari
Profil *
není potřeba to někde zapnout nebo já nevím nežere mi to sql kvulitomu co jsem si nechal vyplivnout z servru
kari
Profil *
jako rozjel jsem www co mi frčí na internetu a nestačím se divit ani to nejede to proč ?

Notice: Undefined index: natom řádku je $error = intval($_GET['error']);
Warning: Cannot add header information - headers already sent by normálně mě to přesměruje a na tom localhostu :/ píše blbiny, přitom jsem žádný html znak předtím header nevypustil
bukaj
Profil
kari
Notice: Undefined index: natom řádku je $error = intval($_GET['error']);
Upozornění: Nedefinovaný index...
To je asi kvůli tomu, že v $_GET není index 'error'. Nejlepší je ošetřit to podmínkou. Nebo pomocí error_reporting() vypnout hlášení E_NOTICE.

Warning: Cannot add header information - headers already sent...
Nemusí to být zrovna HTML. Stačí i mezera, nový řádek nebo např. BOM signatura.
kari
Profil *
jo ale mito fičí na servru bez chyb , ale na localhostuto plácá tydle blbiny ,
bukaj
Profil
kari
jo ale mito fičí na servru bez chyb , ale na localhostuto plácá tydle blbiny ,
To, že se na serveru nehlásí chyby ještě nemusí znamenat, že tam žádné nejsou ;) Může být vypnuté chybové hlášení úplně.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: