Autor Zpráva
tt++
Profil *
Ahojte.
Chcel by som sa opytat kora f-ce sa pouziva na "zmeranie" online uzivatelov, ktori naraz prehliadaju 1 stranku (skript)
Dakujem
nightfish
Profil
dá se použít třeba mysql_query v součinnosti s mysql_fetch_row, když máš třeba online uživatele uložené v databázi mySQL...
tt++
Profil *
nie , myslim aj neprihlasenych (mimo DB)
WertriK
Profil
Vždyť i nepřihlášených, u každého uživatele si určíš nějaký řetězec - IP, SESSION - to si uložíš do db spolu s aktuálním časem.
A vždy si jen vytáhneš počet řádků v tabulce.
Při každém znovu načtení stránky upravíš čas, a pokud je v tabulce záznam s časem starším třeba 2 minutky tak ho smažeš.
tt++
Profil *
No jasne ,uz chapem...


//myslel som (povodne) ze to pojde neakou f-ce ktora ma k dispozici pocet sessions alebo nieco take...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0