Autor Zpráva
Apostolus
Profil
Dobrý den po druhý:-)

nedávno jsem se ptal, jak udělat v PHP, aby se odečítání každou minutu zobrazilo, když PHP je serverový jazyk. Rozhodl jsem se pro radu, iframe, který se bude kadou minutu refreshovat. Problém mám teď však právě s tím scriptem, který bude to odečítání provádět. Pomohl by mi s tím někdo? stačí mi slovně, co udělat popřípadě s jakou funkcí. děuju za pomoc
Alphard
Profil
v čem konkrétně je problém?
odečítá se pomocí -
$prom -= $odecitane_cislo;
Apostolus
Profil
Problém je v tom jak zjistit, že minuta uběhla, protože mám jen jeden čas a to čas teď
Alphard
Profil
ulož si předchozí
souki
Profil
Apostolus
nebo jak adresu pro iframe použij třeba script.php?cas=50 a dresu rpo feresh nastav na script.php?cas=49 a takhle pořád dokola
mila
Profil
Pokud to nechceš za kažkou cenu v php, tak bych se podíval na js funkci http://developer.mozilla.org/en/docs/DOM:window.setInterval
Například něco jako

var start_time = new Date();
function interval()
{
var now = new Date();
var cd = 60 - parseInt((now - start_time) / 1000);
if (cd > 0) {
document.getElementById('counter').innerHTML = "Start in: " + cd + 's';
}
else {
// odpalit raketu:)
}
}
window.setInterval(interval, 1000);

Možná je tam nějaký překlep, nezkoušel jsem to pustit...
Apostolus
Profil
souki

moc jsem to nepochopil, mohl by si to rozvést?

mila

bohužel, s javascriptem se to dá vyřešit, ale v tomhle případě to nejde:-) ale děkuju za celý script

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: