Autor Zpráva
tomas3333
Profil
caute, ako zistim hodnotu za lomitkom v adrese? ak to teda ide... napr. takto: http://www.stranka.sk/hodnota/subor.php

a ja potrebujem zistit tu hodnotu, ak to ide...
nightfish
Profil
o zistim hodnotu za lomitkom v adrese?
za kterým lomítkem?

print_r($_SERVER); a substr() a strpos() budou tví kamarádi
tomas3333
Profil
ano, dik, uz ma napadlo server... njn, najprv rozmyslam potom sa pytam, ze?
ale dam si to do pola s explode a tak... ale aj tak dik
niCe
Profil
$_SERVER['REQUEST_URI'];

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: