Autor Zpráva
tomas3333
Profil
Dá sa vytvoriť z výstupu stránky obrázok? Niečo ako export do php, akurát by som potreboval dostať obrázok. Ak áno ako? Ďakujem za prípadné odpovede.
Alphard
Profil
teoreticky ano, text lze vkládat do obrázku
niCe
Profil
Netušim přesně co tim myslíš.

Jde o <img src="obrazek.php"> kde ti ten odkaz obrazek.php otevře třeba obrazek.jpg?
Yrrah
Profil
Já bych se nepsal s něčím, co už dělá sám prohlížeč.
Buďto hloupě uložit stránku do obrázku, anebo použít v nějakém pořádném prohlížeči (neIE) rozšíření, které pohodlně uloží celou stránku do obrázku (i na více obrazovek).

Bohužel má senilita mi teď brání vzpomenout si na zmiňované rozšíření :-(
tomas3333
Profil
nie, pouzivam redakcny system, a chcel som, aby mi v administracii zobrazovalo obrazok stranky - samozrejme zmenseny, cize potrebujem "zo stranky" urobit obrazok a potom ho zobrazovat v administracii
nightfish
Profil
http://www.pixel-technology.com/freeware/url2bmp/english/
(upozorňuju, že to není v PHP - je to binárka pro windows)
(v PHP to zřejmě nebude bez nějaké cizí služby realizovatelné - pokud si tedy člověk nechce v PHP programovat HTML a CSS parser)
srigi
Profil
No tak PHPcko to samozrejme samo nedokaze, ked si vezmes s akou komplexnostou sa pisu browsery. Tie maju vykonne parsery na (X)HTML kod a je to celkom veda z toho kodu poskladat obraz co vidis ako vystup z browsera. Nie je mi zname, ze by PHP obsahovalo taketo pokrocile funkcie.

Kadopadne riesenie by asi bolo, nemozem to teraz najst, ale existuje stranka, kde zadas URL a ona vygeneruje obrazok ako stranka na tom URL bude vypadat pre rozne browsery. Ucelom tej stranky je hlavne pomoc developerom. Skus si ju vyguuglit a poskusaj ci ti bude vyhovovat.
srigi
Profil
A tak som to nasiel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: