21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Ice
Profil
Ahoj, dokáže php dostat z videa jeho délku v sekundách? Nahraji na web video a chci, aby mně na výstupu vypadla hodnota jak je dlouhé? Jde to? A druhý dotaz, dokáže z toho vygenerovat obrázky v zadaném intervalu? POkud by to šlo, šel by zaslat nějaký návod, případně link? Předem díky.
joejoe
Profil *
ja jsem kdysi pouzival neco na tento zpusob:
exec("mplayer -vo png:z=9 -nosound -vf scale=$this->t_width:$this->t_height -frames 1 -ss 00:00:10 "$this->srcfile"");
timbulko
Profil
Samozrejme, že to ide. Musíš si naštudovať daný formát. Záleží či je vido MPG, AVI, alebo iné. A ešte asi bude aj záležať na druhu kompresie, ale nemali by tam byť veľké rozdiely, lebo informácie o dĺžke by mali byť umiestnené v hlavičke súboru.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0