Autor Zpráva
irissek
Profil *
upload obrázky

potřeboval bych u toho skriptu aby po nahráti by se mi podto zobrazili ty obrázky. Zmenšeny aj velky. víte jak na to?


<?

if(isset($_POST["submit"])){
$slozka = "small";
$b_slozka = "upload_obr";
if(is_uploaded_file($_FILES['subor']['tmp_name']))
{
if(move_uploaded_file($_FILES['subor']['tmp_name'],
$b_slozka."/".$_FILES['subor']['name']) )
{
$obr = $_FILES['subor']['name'];
}
}
if($obr)
{

//nahlad
$im=imagecreatefromjpeg("$b_slozka/$obr");
$mierka=imagesx($im)/imagesy($im);
$nvyska=190/$mierka;
$s_obrazek=imagecreatetruecolor(190,$nvyska) or die("Cannot Initialize new
GD image stream");
imagecopyresized($s_obrazek,$im,0,0,0,0,190,$nvyska,imagesx($im),image sy($im)
); // zmensime obrazek
//imagestring($obrazekp,4,10,30,"krby-hami",$col);
imagejpeg($s_obrazek,"$slozka/$obr",70);
imagedestroy ($im);

//obraz
$im=imagecreatefromjpeg("$b_slozka/$obr");
$mierka=imagesx($im)/imagesy($im);
$nvyska=390/$mierka;
$obrazek=imagecreatetruecolor(390,$nvyska) or die("Cannot Initialize new GD
image stream");
imagecopyresized($obrazek,$im,0,0,0,0,390,$nvyska,imagesx($im),imagesy ($im));
// zmensime obrazek
//imagestring($obrazekp,4,10,30,"krby-hami",$col);
if(imagejpeg($obrazek,"$b_slozka/$obr",70))echo "Súbor úspešne odoslaný a
stracovaný";
imagedestroy ($im);

//unlink("$b_slozka/$obr");

}
}

?>
<html>
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
<br>
<input type="file" name="subor">
<br>

<input type=submit name=submit value=odeslat>
</form>


Děkuji a pěkný den přeji
Alphard
Profil
v čem je problém? obrázek je uložený a znáš jméno, takže <img src="$slozka/$obr">
irissek
Profil *
no jistě ale kde to mám vložit? a ještě jakou fci použit aby se to nezobrazovalo furt ale až po nahráti..?:-O
Alphard
Profil
no jistě ale kde to mám vložit?
to se ptáš nás? snad tam, kde ho chceš zobrazit

jakou fci použit aby se to nezobrazovalo furt ale až po nahráti..?
neboj, před uploadem se to nezobrazí, jestli to chceš zobrazovat za určitých podmínek, tak nehledej funkci, ale podmínku - if (neco)
irissek
Profil *
nj ja to chci jak se to nahrajetak to chci zobrazit tj.
if

echo '<img src='$slozka/$obr'>';
irissek
Profil *
nikdo nevie?
irissek
Profil *
tak ví někdo?
irissek
Profil *
jaj tak už viem, hodím to za > if(imagejpeg($obrazek,"$b_slozka/$obr",70))echo "Súbor úspešne odoslaný a

stracovaný";
echo
Profil *
public function upload_image($_FILES, $file, $max_upload_file_size=1024, $max_height=384, $upload_path, $chmod=0777, $overwrite=FALSE)
irissek
Profil *
co to echo?:-O
Jack06
Profil
Ten script ktery jsi psal mi nejde hazi chybu n radku:

imagecopyresized($s_obrazek,$im,0,0,0,0,190,$nvyska,imagesx($im),image  sy($im)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: