Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
shadyyx Profil |
kluci, mam problem s hlavickama....nekde tady jsem nasel hezky hlavicky (a dokonce i nejakej ten odkaz na kompletni clanek o hmtl mailech) ale problem je v tom, ze u hlavicek se mi nevytvareji nove radky!!! mam tam znaky "\ n" jako novy radek, a nic....taky jsem zkousel "\ r \ n " a taky nic...porad se to chova jenom jako MEZERA....ukladal jsem do promenny $hlavicky a vypsal jsem si ji na strance, a vsechny headery jsou jen oddelovany mezerama, cili ne novym radkem...tudiz mi nikdy mail neposle spravne a vrati se mi s chybou (pokud ho vubec servr odesle....hlasi mi totiz neco o nejakejch "bare LF" mezerach nebo co)
muzete poradit??? PS : OK, zjistil jsem ze HTML vypisuje bile znaky (vsechny) jen jako mezeru, takze pro vypisovani je pak treba pouzit funkce nl2br()ale u hlavicek mi to stejne nefunguje jen s tema "\ n" PS2 : mezery u "\ n" jsou SCHVALNE, pac jinak je servr spracuje a vrati MEZERY... |
||
shadyyx Profil |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2007, 20:45:19 · Upravil/a: shadyyx
aha, bylo treba pouzit zdvojeni "\"
|
||
niCe Profil |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2007, 21:10:16 · Upravil/a: niCe
nepíše se to mimochodem náhodou "\n" ? Tedy dohromady? Já žádné escapování toho lomítka nedělam.
|
||
shadyyx Profil |
#4 · Zasláno: 9. 8. 2007, 21:20:13
ja myslel servr tady...nevim jak jsi to napsal ty, ale kdyz jsem poslal svuj prispevek ja, takl byli uvozovky PRAZDNY....u sebe ve scriptu to mam bez mezer....
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0