Autor Zpráva
Kuba kubikula
Profil *
Ahoj, prosím poraďte, dost dlouho mi bez problému fungoval script pro přihlášení uživatele a počínaje dnešní nocí nic... Headers already sent. Přikládám script. Díky.


<form action=http:// method=post>

<input type=prihlasjmeno name=prihlasjmeno><br />


<input type=password name=password><br />

<input type=submit>

</form>

<?
ob_start();
if (isset($_POST['password'])){


if ($_POST['prihlasjmeno']=="admin" && $_POST['password']=="heslo"){
header("Location: http://");
}


else header("Location: http://");



}
ob_end_flush();


?>
Casero
Profil
Kuba kubikula
Vyměn ten formulář s tím phpéčkem...tzn. prvně php a pak HTML kód.
Kuba kubikula
Profil *
Díky, fachá. nechápu že to přestane fungovat přes noc. :o)
peki
Profil
Kuba kubikula
Pravdepodobne bol pozmeneny konfiguracny subor php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: