Autor Zpráva
Ford
Profil
<html>
<head>
<title>Nefunguje</title>
</head>
<body>
<form enctype="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
<input name="upload" type="file" size="3" id="upload">
<input name="submit" type="Submit" value="Send!">
</form>
<?php
if (isset($_POST['submit']))
{
if ($_FILES['upload']['type']== 'image/gif' &&
$_FILES['upload']['type']== 'image/jpeg' &&
$_FILES['upload']['type']== 'image/x-png')
{
echo "File format passed!";
}
else echo "Wrong format!";
}
?>
</body>
</html>

Zkusil jsem už všechno ale pořád nic!! Ať vložím cokoliv, nikdy to neprojde. Wrong file format, i když vložím PNG, GIF, JPG, JPEG...
Mastodont
Profil
Neprojde, protože ty tři podmínky najednou platit nikdy nebudou. Namísto && napiš ||
Wiii
Profil *
a taky je to IF ((podminka1) & (podminka2)), chybi ti tam zavorky x)
;)
Alphard
Profil
Wiii
nepleť návštěvníky, to má správně
1. & je málo, správně je &&
2. && závorky nejsou nutné, kvůli prioritě

Ford
if ($_FILES['upload']['type']== 'image/gif' || $_FILES['upload']['type']== 'image/jpeg' ||
$_FILES['upload']['type']== 'image/x-png')
Wiii
Profil *
aha, sry, ale nevim z jakyho duvodu ale nejdou mi skripty kdyz tam nedam ty zavorky x)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0