Autor Zpráva
vipouš
Profil *
Dobrý den poradí mě někdo s menu?
Na strankach www.woodmasktex.cz mam jako menu soupis zboží, potřeboval bych aby se pod každym zbožím vypsal material s linkem z kterého je zboží udělano.
příkladem:
Deky
Bavlna
Vlna
Ložní povlečení
Bavlna
atd..
Toto zboží se vypisuje z databaze kde jsou v tabulce sloupce zboží, material, rozměr, atd... asi to bude pomocí css ale nenapadá mě řešení.
Casero
Profil
vipouš
A kde je problém?..tak jak vypisuješ zboží, uděláš o řádek víc a vypíšeš materiál.
vipouš
Profil *
jo ale je to takoví krpatý, bez nápadu potřeboval bych něco ve stylu Testovaci server woodmask ale neni to uplně ono
Casero
Profil
vipouš
To jako chceš poradit, jak to vyřešit graficky? ...v tom případě není skece PHP zrovna vhodná!
vipouš
Profil *
To jako chceš poradit, jak to vyřešit graficky? ...v tom případě není skece PHP zrovna vhodná!
Ale to ne, technicky ale zajímavě, nějak mě nic nenapadá nechci do toho cpát ani javascript. Prostě nevim jak spíš hledam napad kterej se da realizivat v PHP pokud možno jen v php a CSS
tiso
Profil
vipouš - to si si nevybral zrovna najšťastnejší vzor... Diakritika do url nepatrí, pokiaľ možno ani parametre nie. Čo sa týka riešenia:
1. pokiaľ máš položiek malé množstvo, tak najjednoduchšie bude vytvoriť si viacrozmerné asociatívne pole v tvare:
$menu[0]=array("href"=>"/vankuse/" "text"=>"Vankúše" "submenu"=>$submenu["vankuse"]);

$submenu["vankuse"][0]=array("href"=>"/vankuse/bavlnene.php" "text"=>"bavlnené")
$submenu["vankuse"][1]=array("href"=>"/vankuse/antialergicke.php" "text"=>"antialergické")

a potom z toho generovať vnorené ul/li/a menu, podľa adresára zistíš v ktorej kategórii si a vypíšeš ďalšiu úroveň, ...

2. DB riešenia: http://www.sitepoint.com/article/hierarchical-data-database

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0