Autor Zpráva
jrw
Profil
Nevím jestli to patří sem a nebo do CSS ale chtěl bych použít tento zápis, už jsem to na jednom webu viděl a fungovalo to ale já to nemůžu pořád rozchodít, nevíte v čem by mohl být problém? Nefunguje to ani u mě na počítači ale ani na hostingu.

#hlavicka{
background-image: url(back_photo/<? echo rand (1, 20); ?>.jpg);
}


Díky
Plaváček
Profil
jrw

Něco podobného jsem viděl tady: http://www.barelyfitz.com/projects/csscolor/ . Princip je patrný.
Bouda
Profil *
bude to fungovat jenom pokud ten css zapis vlozis primo do index.php mezi tagy <style> a </style> v hlavicce stranky
jrw
Profil
Mělo by to fungovat i v externích stylech. Aspoń co sem viděl.
Miloš
Profil
Problém ale může nastat v tom, že se styly kešují, což znamená, že klient použije neaktuální verzi. Pokud ale kešování zakážeš, padá jedna výhoda společného stylopisu pro všechny stránky.
jrw
Profil
To je pravda. Co by vlastně řešily ty interní styly.
habendorf
Profil
<link rel="stylesheet" href="styl.php" ...
BlastFX
Profil *
akorát bych tam přidal hlavičky:
Header ("Expires: ".GMDate("D, d M Y H:i:s"." GMT");
Header ("Content-type: text/css");
pak by to mělo fungovat a bejt vždycky aktuální

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: