21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
one
Profil
Zdravim, dělám na jednom projektu a změnu přihlašovacích údajů jsem si nechal skoro až naposledy, jelikož prostě nemůžu přijít jak na to...

samozřejmě mně napadlo to nejjednodušší řešení a to:
if(!empty($_POST['heslo'])) {
if($_POST['heslo'] && strlen($_POST['heslo']) > 3) {
$heslo= "`password` = '".md5($_POST['heslo'])."',";
}else{
echo "heslo nesmí být kratší než 3 znaky!";
die();
}
}
...
vložení do databáze
...

takhle by to byla hračka JENŽE já potřebuji načíst zbytek stránky, takže si die() nemůžu dovolit a vyjímky jsem zatím nezkoušel, tak nevím jestli s nimy máte už nějaké zkušenosti...

btw. zkoušel jsem i více možností, popřípadě různých neshod doplním...tohle bylo jen pro příklad, předem dík všem za pomoc
Alphard
Profil
$heslo= "`password` = '".md5($_POST['heslo'])."',";
komplikuješ to náhodou nebo úmyslně?

alek problému, proč by tam muselo být die()? prostě ho tam nedávej a pokračuj
Apostolus
Profil
Jak napsal Alphard nemusíš to psát. Lepší je tyhle chybový hlášky ukládat do proměnný, a pak vypsat všechny chyby najednou.
one
Profil
omlouvám se, nedocvaklo mi to, vypíšu všechny hlášky najednou a ne postupně...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0