Autor Zpráva
*Čvachta*
Profil *
Jak na php přepínač stylů?(.css souborů)
Nějáký český článek.
Ale Pixiho semuz cetl.
Nebo zdrojak :-D
Martin Kuželka
Profil
Možná pomůže článek Alternativní styly - použití skriptů na straně serveru z Intervalu.
pyty
Profil
hlavicka index.php:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="$styl">

odkaz:

<a href="index.php?styl=subor1.css">
<a href="index.php?styl=subor2.css">
<a href="index.php?styl=subor3.css">
...
netestovane ale malo bz to ist... (ale stranka sa nacitava vzdy odznova takze ked tam mas veci typu pocitadlo bude to blbnut...)
ked chces pouzit javascript pozri si
http://anonym.webz.cz/ (funguje len v IE :-((( )
Martin Kuželka
Profil
To pyty: Když už tak <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<? echo $styl ?>">
pyty
Profil
sorry...
pyty
Profil
ale co ked to chcem robit sposobom ze mam obsah vlozeny
<?
$obsah='blbost.htm';
if (!isset($_GET['obsah'])) $obsah='main.htm';
if ($_GET['obsah']==1) $obsah='download.htm';
if ($_GET['obsah']==2) $obsah='tips.html';
if ($_GET['obsah']==3) $obsah='rady.htm';
include $obsah;
?>

a v hlavicke <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<? echo $styl ?>">

a chcem aby sa pri prechode stranky zachovaly styly bez pouzitia cookies
llook
Profil
Bez použití cookies to asi dost dobře nepůjde. Bylo by tedy možné nahradit cookies přidáním "?styl=<?php echo($styl); ?>" ke každému odkazu, ale byla by to pěkná otročina a roboty vyhledávačů by to asi také nepotěšilo.
Yuhů
Profil
souhlas, bez cookies to dost dobře nejde
Russell
Profil *
Tak si to daj do url
Yuhů
Profil
no, když se to dá do URL, tak to je přesně to, co otráví vyhledávače
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.