Autor Zpráva
doktor.pk
Profil *
zdravim vsechny,

jsem začátecník v php a potřeboval bych poradit. Dělám si vlastní guestbook a řeším problém s refreshem :( vkládám zprávy přes obyčejný formulář a zapisuji do databáze přes $_POST['']. Ale když mi pak uživatel stiskne F5 tak se zpravička vkládá znova a znova :(

poradí mi někdo jak toto nejelegantněji vyřešit? díky za kažkou radu...
tiso
Profil
Rieši sa to takto:
1. stránka s výpisom formulára ho i spracuje
2. po správnom vyplnení formulára a uložení či vykonaní toho čo potrebuješ presmeruješ na nejakú adresu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0