Autor Zpráva
czpete
Profil
Ahoj, mám problém, který mě už pár dní trápí, nevím si s ním opravdu rady, tak se obracím na Vás, experty.

Potřebuji tento kod vložit do php souboru.

[code] <div class="windowbg" style="padding:4px; " id="div"> <div align="center"><br /><!-- phpmyvisites -->
<a href="http://www.phpmyvisites.us/" title="phpMyVisites | Open source analýza návštevnosti webu"
onclick="window.open(this.href);return(false);"><script type="text/javascript">
<!--
var a_vars = Array();
var pagename='';

var phpmyvisitesSite = 1;
var phpmyvisitesURL = "http://statistiky.zabava-portal.eu/phpmyvisites.php";
//-->
</script>
<script language="javascript" src="http://statistiky.zabava-portal.eu/phpmyvisites.js" type="text/javascript"></script>
<object><noscript><p>phpMyVisites | Open source analýza návštevnosti webu
<img src="http://statistiky.zabava-portal.eu/phpmyvisites.php" alt="Statistics" style="border:0" />
</p></noscript></object></a>
<!-- /phpmyvisites -->
<a href="http://www.toplist.cz/stat/248219">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=248219&amp;logo=mc&amp;http='+esca pe(document.referrer)+'&amp;wi='+escape(window.screen.width)+'&amp;he= '+escape(window.screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDe pth)+'&amp;t='+escape(document.title)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script>
</a>
<noscript>
<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=248219&amp;logo=mc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="60" />
</noscript>
&nbsp; <a href="http://www.toplist.cz/stat/96354">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/dot.asp?id=96354&amp;http='+escape(document.ref errer)+'&amp;wi='+escape(window.screen.width)+'&amp;he='+escape(window .screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&amp;t='+ escape(document.title)+'" width="1" height="1" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script>
</a>
<noscript>
<img src="http://toplist.cz/dot.asp?id=96354" border="0"
alt="TOPlist" width="1" height="1" />
</noscript>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-477152-3";
urchinTracker();
</script>
</strong></a>

<a href="http://www.statcounter.com/" target="_blank"><img src="http://c29.statcounter.com/2822460/0/fb9d8698/0/" alt="website tracking" border="0"></a>
</p>
</div>
<a href="http://www.netagent.cz">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<a href="http://www.netagent.cz" target="_top"><img src="http://www.netagent.cz/agent.php?id=1294&amp;ur='+escape(document .referrer)+'&amp;rw='+escape(window.screen.width)+'&amp;rh='+escape(wi ndow.screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&amp; pt='+escape(document.title)+'&amp;lc='+escape(document.location)+'" width="1" height="1" border="0" alt="NetAgent" /></a>');
//--></script>
</a>
<noscript>
<a href="http://www.netagent.cz" target="_top"><img src="http://www.netagent.cz/agent.php?id=1294" border="0" alt="NetAgent" width="1" height="1" /></a>
</noscript>
</div>

</div>
</div>[/code]

Našel jsem si tedy echo a vložil to tam, pak zase echo uzavřel - bohužel je problém s tím toplistem, nějak se to tam hádá.



Poradíte mi?
Alphard
Profil
jak jsi používal echo?
v tom kódu jsou apostrofy i uvozovky
já bych jako nejjednoduší řešení viděl použití heredoc nebo uložení do samostatného souboru a vypsání pomoci readfile()
tiso
Profil
jeden typ úvodzoviek musíš escapovať...
czpete
Profil
Co mám tedy udělat?

Rád si enchám poradit, protože už jsem z toho na palici :)
Alphard
Profil
echo TOHLEANINEMENANERES

sem dej ten kód

TOHLEANINEMENANERES; // pozor, musí to být na začátku řádku, žádné mezery
czpete
Profil
to bdue externí kod? to mám dát do speciálního souboru?
Alphard
Profil
ne, ne, to byla ta druhá varianta

<html>
bla bla bla
stránka, kam to chceš vložit

<?php

echo TOHLEANINEMENANERES

sem dej ten kód, nebudu ho kopírovat, je moc dlouhý

TOHLEANINEMENANERES; // pozor, musí to být na začátku řádku, žádné mezery

?>

a tady pokračuje stránka
</html>
czpete
Profil
Ale já to nemám v html nýbrž v php, všude kolem mám php
Alphard
Profil
OK, není problém
<?php
kód na začátku

echo TOHLEANINEMENANERES

sem dej ten kód, nebudu ho kopírovat, je moc dlouhý

TOHLEANINEMENANERES; // pozor, musí to být na začátku řádku, žádné mezery


kód na konci
?>
czpete
Profil
http://img265.imageshack.us/img265/9500/foot2nq0.png

:(

nechceš mi napsat na ICQ? (330360446)
DJ Miky
Profil
Alphard
Spíš
echo <<<TOHLEANINEMENANERES
Alphard
Profil
sorry, má chyba, moc se omlouvám
tohle
echo TOHLEANINEMENANERES
přepiš na tohle:
echo <<<TOHLEANINEMENANERES
Alphard
Profil
DJ Miky
jj, přepsal jsem se a furt jsem to kopíroval :-(
czpete
Profil
Jede to !!! :) Mockrát děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0