Autor Zpráva
TomAsQo
Profil
ahoj,
zaujimalo by ma, ci nieje v Mysqli vstavany nejaky pozorovatel, ze kolko queryciek bolo vykonanych, ako dlho sa vykonavali, atd... alebo si to musim doprogramovat sam?
Mike8748
Profil
sam
TomAsQo
Profil
a nejaka classa na to na nete nieje?taktiez by ma zaujimalo, ako sa da zistit, ze kolko casu trva vykonanie urciteho kodu... pocul som, ze su na to debuggery, alebo nieco take.. nepovie mi niekto nieco viac o tom? diky ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: