Autor Zpráva
kachnak
Profil *
zdravim robim registraciu kde je povinna foto tvare.. a chcem spravit to ze ak uzivatel zabudne zadat napr meno... a uz mal nabrowsovanu fotku... tak ze by sa ta fotka nabrowsovala naspet po chybovej hlaske.. ale cez value mi to nejde... ze tu cestu co zadal by sa pridala cez value do input type browse aby ju znovu nemusel hladat...
<input type=browse value=.. neslo mi to..> vdaka za rady

a este pod otazka..
mam header moze tam byt parameter? header("Location: zmazspravu.php?activ=videa"); lebo bez parametra mi to islo bez chyby a ked je parameter pise chybu...
Alphard
Profil
1. nechápu, input type=browse neznám
2. parametr může být
nightfish
Profil
ze tu cestu co zadal by sa pridala cez value do input type browse aby ju znovu nemusel hladat...
vnutit do input type=file nějaký soubor naštěstí nejde

tak ze by sa ta fotka nabrowsovala naspet po chybovej hlaske
udělej kontrolu pomocí JavaScriptu (a pak samozřejmě i druhou v PHP, nicméně tam pak bude muset tu fotku vybrat znovu)

mam header moze tam byt parameter? header("Location: zmazspravu.php?activ=videa"); lebo bez parametra mi to islo bez chyby a ked je parameter pise chybu...
jakou chybu?
kachnak
Profil *
nezmyselnu chybu... parse error.... niekde v html kode.. ako keby ten otaznik v zmazspravu.php?activ=videa domotal cely kod abo co... tak da sa nejakym sposobom posielat cez header parameter? alebo ne ze ci sa s tym oplati babrat alebo mam kaslat nato :-)
nightfish
Profil
tak da sa nejakym sposobom posielat cez header parameter?
ano, jde
akorát teda co si pamatuju, tak v hlavičce location musí být vždy absolutní adresa, včetně schématu a domény, tzn. http://www.example.com/zmazspravu.php?activ=videa

jinak jestli ti to píše parser error, tak sem pošli ten kód, kde to píše + pár předchozích řádků + konkrétní znění té hlášky
kachnak
Profil *
<?php
if (isset($_POST["potvrdit"]))
{
if($zmaz=="odkazy"){header("Location: zmazspravu.php?activ=odkazy");}
if($zmaz=="inzercia"){header("Location: zmazinzerat.php");}
if($zmaz=="bicykle"){header("Location: zmazspravu.php?activ=bicykle");}
if($zmaz=="jazdci"){header("Location: zmazspravu.php?activ=jazdci");}
if($zmaz=="videa"){header("Location: zmazspravu.php?activ=videa");}
}
?>

<html>
<body background=../obrazky/pozadie.jpg style="background-attachment: fixed;" >
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1250" >

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../linky.css">


<div style="position:absolute; left:0; top:0;">
<table width=760 border=0 cellpadding="0" cellspacing="0" >
<tr>
<td width=20 ></td>
<td width="180" valign=top ><center>
<div class="menu"><table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>

<tr><td height=10 ></td></tr>

<?php require"menu";?>

</div></td></tr></table>

</td>
<td width=30 ></td>
<td valign="top" width=520 >

<table border=0 width=520 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td height="5"></td></tr>
<tr><td><font style="font-size: 20px"face="arial"color="brown" >
<center><b><i>ZMAZAŤ SPRÁVU</b></i></td></tr>
<tr><td background=../obrazky/3.jpg height="2"></td></tr>
<tr><td>
<form action="?" METHOD=post ENCTYPE="multipart/form-data">
<div align=left class=text>
<?php if(file_exists("hlasenie")){require"hlasenie";unlink("hlasenie");}?>
<br>Vyber sekciu, v ktorej chceš zmazať správu:<br>
<br><select name=zmaz>
<option value=odkazy>odkazy
<option value=inzercia>inzercia
<option value=bicykle>bicykle
<option value=jazdci>jazdci
<option value=videa>videa
</select>


<center><input class=button name="potvrdit" type=submit value="Potvrďiť"><br><br>
</form>
</td></tr></table>
</td>
<td width="10" ></td></tr>
</table></html>
kachnak
Profil *
Parse error: parse error in /3w/wz.cz/s/sa-bikers/data/adm/zmazspravu.php on line 51
Alphard
Profil
který řádek je 51.?
kachnak
Profil *
alebo ci tam nemoze byt chyba vo form action niekde
Alphard
Profil
a jaký soubor jsi sem dal?
/3w/wz.cz/s/sa-bikers/data/adm/zmazspravu.php
podle cesty to přesměrovalo správně na zmazspravu.php, ne?
kachnak
Profil *
ach jo... som blb :D dobre mi pisalo chybu... len som 51 riadok kukal v inom subore.. tot ak je ked mam vela suborov :D som doteraz robil setko cez subory a prerabam to do databazy :-)
Jack Finger
Profil
nightfish
akorát teda co si pamatuju, tak v hlavičce location musí být vždy absolutní adresa...
mě funguje header("location: ...") i relativně....
nightfish
Profil
Jack Finger
ano, naprostá většina prohlížečů to podporuje, nicméně podle HTTP specifikace se musí uvádět komplet adresa

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0