Autor Zpráva
Demitra11
Profil
ahojte ja by som si chcel urobyt obycejne video portal bez login zatial

tieto funkcie a data by mal mat

-index.php --- bude sa zobrazovat search a dole pod tym nove videa a tak
-search.php --- malo by sa zobrazit po vyhladavani a malo by sa zobrazit search policko a pod nim vysledok
video.php --- zobrazilo by sa takto video.php?id=1 podla toho kolkate video to je
-vlozit.php --- tam by sa video vlozovalo

moj problem je ten ze neviem ako mam urobit tak ze ked na to viedo kliknu zobrazi sa potom prehravac napriklad v IE a prehra sa to

prosim pomozte
temistokles
Profil
Pozri si ako to rieši konkurencie, alebo sa presuň do inej sekcie (Práce a zákazky).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: