« 1 2
Autor Zpráva
nightfish
Profil
FoxK!ller
mno nejak to vubec nechapu
nejlepší bude začít od začátku
Alphard
Profil
nightfish
pravda, ale když už jsme napsal tu šílenou funkci, ze které mi je ještě teď špatně :-)

FoxK!ller
na to nešahej :-)
nastav pouze $soubor a $obsah
FoxK!ller
Profil *
mno ja sem od zacatku zal ;) ... Mno nejak to vymslim sam - to je vzdy nejlepsi reseni ale i tak dik
foxkiller
Profil *
teda:zacal :)
foxkiller
Profil *
UZ SE MI TO POVEDLO TEN ZAPIS NA ZACATEK. DEKUJU. A JESTE JEDNA PROZBA :)) :
Mam udelane komentare na strankach a smajlika. Kdyz se na nej klikne tak se treba do textu prida *123 a ja bych potreboval aby po odeslani to prijal a vypsal misto *123 toho smajlika ...
nightfish
Profil
na výstupu dáš
$text = str_replace("*123", "<img src='smajlik.gif'>", $text);

kde $text na začátku obsahuje příspěvek načtený z databáze/souboru/odkudkoliv
FoxK!ller
Profil *
Jo dik moc.. Uz je to asi vse co sem potreboval :)))
nightfish
Profil
FoxK!ller
btw bude asi lepší smajlíky oddělovat hvězdičkou z obou stran, protože když pak budeš mít třeba smajlík *1234, tak ho ten *123 může nahradit a pak tam bude viset "4" navíc
FoxK!ler
Profil *
Nebo jeste neco: prosim jak mma zabezpecit toto kdyz se neyplbi tato polozka aby se to neodeslalo??
<?
$predmet=$_POST["Predmet"].' | ';
$file="comments";
$soubor = fopen($file, "a+");
fwrite($soubor,$predmet);
?>

dekuju, zkousel se to ale porad v tom mam nejaky parse chyby :( .. dekuju
Apostolus
Profil
jako pokud předmět není vyplněn?

if(!empty($_POST['Predmet'])) {
$predmet=$_POST["Predmet"].' | ';
$file="comments";
$soubor = fopen($file, "a+");
fwrite($soubor,$predmet);
}
else {
$chyba = "Chyba";
}
nightfish
Profil
if (isSet($_POST['Predmet']) && !empty($_POST['Predmet'])) {
// tady bude to odeslani
} else {
echo "Nevyplnil jste predmet";
}
foxkiller
Profil *
dikes vsem,
foxkiller
Profil *
hm tak sem to zkusil- a ono se to odesle stejne :p .. Mno budu zkouset sam mno.. ;) . jinak se to nenaucim
foxkiller
Profil *
<?
$nick='<TABLE style="border: 2px solid black;width:600px;background:#008400"><TR><td><center>'.$_POST["Nick"] .' | ';
$predmet=$_POST["Predmet"].' | ';
$e='<strong><a href="mailto:'.$_POST["e"].'" style="color:blue">Email</a></strong> |
';
$web='<strong><a href="'.$_POST["web"].'" style="color:blue">Web</a></strong><br><br> </center>
';
$text=$_POST["body"].'</td></tr></table><br>

';
if ($nick>0 and $predmet>0 and $e>0 and $web>0 and $text>0) :
$file="comments";
$soubor = fopen($file, "a+");
fputs($soubor,$nick);
fputs($soubor,$predmet);
fputs($soubor,$e);
fputs($soubor,$web);
fputs($soubor,$text);
elseif($nick<0 and $predmet<0 and $e<0 and $web<0 and $text<0):
echo("Spatne");
endif;
?>

Nevite proc se to neodesle???
Alphard
Profil
if ($nick>0 and $predmet>0 and $e>0 and $web>0 and $text>0) :
elseif($nick<0 and $predmet<0 and $e<0 and $web<0 and $text<0):


???
foxkiller
Profil *
co je? jak to mam jinak udelat
Alphard
Profil
ono by bylo užitečnější říct, co chceš vlastně udělat
ty zjišťuješ, jestli jsou v těch proměnných záporná nebo kladná čísla a přitom jsou v nich řetězce
foxkiller
Profil *
mno kdyz se nevyplni formular tak aby se neulozil , ale nejak mi to nejde
Alphard
Profil
podívej se na příspěvek od nightfishe
Ni7R0
Profil
Tomu říkám solidní WTFcode :D

Abych nebyl tolik offtopic: doporučuji to samé, co nightfish v 17:05.
foxkiller
Profil *
jo ja to udelam nejak tak,
FOXKILLER
Profil *
jde udelat strankovani v php bez databaze???
Alphard
Profil
ano, načti data do pole a zobraz jen to, co chceš
foxkiller
Profil *
Jak udelatm kdyz klinknu na napr. : Pridat odkaz tak jak udelam aby se objedilo to okno kam napisu titulek a adresu a vlozil sem to do textarea???
independent
Profil *
Omg, to se neda.. co by melo bejt misto pridej_text_na_zacatek? Kdyz chces psat na zacatek souboru, tak napises nasledujici:

$soubor = "do_kteryho_soubor_chces_psat.pripona";
$obsah = "text, ktery se ma zapsat na zacatek";
pridej_text_na_zacatek($soubor, $obsah);

Nevim co na tom nechapes.

PS: http://www.linuxsoft.cz/php/ - a nebejt linej..
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: