Autor Zpráva
Georgee
Profil *
Zdravim,
potřeboval bych uložit obsah stránky do proměné, nikoliv ji vypsat...
zkousel jsem něco jako
<?php
$text = include("http://seznam.cz/")
?>
ale to mi stránku vypsalo...
Alphard
Profil
file_get_contents();
splite
Profil
file_get_contents je jen pro lokalni soubory, on pristupuje via http tak tohle fakat asi nebude... spíš zkoukni stream_get_content() a nebo případně fopen()

No a nebo šlo by to i přes to include, a to takhle:


ob_start();
include"http://seznam.cz";
$text = ob_get_contents();
ob_end_clean();
Apostolus
Profil
file_get_contents je jen pro lokalni soubory

od kdy?
nightfish
Profil
od kdy?
pro některé od doby, co některé freehostingy (wz, ic) defaultně vypnuly allow_url_fopen
- je potřeba pochopit přístup některých jedinců - když to nemá můj freehosting, tak to nejde
Apostolus
Profil
OT:

před rokem bych si to taky myslel:-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: