Autor Zpráva
Demitra11
Profil
neviete mi urobyt iff tak ze napriklad mam v indexu includovany login.php

takze chcem aby sa tam zobrazoval login.php a ked sa prihlasi aby sa tam zobrazovalo odhlasit a tak viete miesto login.php nieco ine ked je prihlaseny

potrebujem to moc prosim...
Zool
Profil *
No tak se ti snad něco nastaví třeba session.... tak testuj třeba if(isset($_SESSION)){neco delej}else{zobraz prihlasovací formulář}
Demitra11
Profil
skusim
Demitra11
Profil
if(isset($_SESSION)){<a href=logout.php>Logout</a>}else {include "login.php";} neviem preco ale je v tom chyba ked to dam na stranku pise chybu a ked to dam prec zase funguje
Alphard
Profil
píše to chybu - to jsi nám toho řekl, vážně nikoho nenapadne tu chybu hned napsat?

Zool předpokládá, že používáš session, nebylo by od věci to potvrdit nebo vyvrátit
Demitra11
Profil
jo pouzivam session jenze kdys do stranky tenhle kod zapisu nejde a kdys ho dam pryc jde tak musi byt prece chyba v tymhle kodu
Alphard
Profil
if(isset($_SESSION)){<a href=logout.php>Logout</a>}else {include "login.php";}
tohle je blbost, když už, tak:


if(isset($_SESSION))
{ echo "<a href=logout.php>Logout</a>" }
else
{ include "login.php"; }
Demitra11
Profil
Dal sem to tam od Alphard a vypisuje tohle

Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';' in C:wampwwwprojeck_myehcjugendindex.php on line 72

a kod stranky je tohle

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<?php session_start();?>
<meta http-equiv="content-type"
content="text/html; charset=windows-1250">
<title>EHC Waldkraiburg - Jugend</title>
</head>
<body
style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 51);"
alink="#ee0000" link="#ff0000" vlink="#551a8b">
<center>
<table style="width: 1049px; height: 239px;" border="0">
<tbody>
<tr align="center">
<td colspan="2" rowspan="1"><br>
<img style="width: 1035px; height: 142px;" alt=""
title="Jugend" src="images/waldkraiburg.gif"></td>
</tr>
<tr align="center">
<td style="text-align: left; vertical-align: top;"><big><span
style="font-weight: bold;">Menu<br>
</span></big>
<hr
style="height: 1px; width: 100%; margin-left: 0px; margin-right: auto;"
noshade="noshade"><big><span
style="font-weight: bold;"></span></big><big><a
href="index.php?page=home">Home</a> <br>
<a href="index.php?page=mannschaft">Mannschaft</a>&nbsp;<br>
<a href="index.php?page=spielplan">Spielplan</a>
<br>
<a href="index.php?page=tabelle">Tabelle</a> <br>
<a href="index.php?page=topscorer">Topscorer</a>
<br>
Forum <br>
<a href="index.php?page=fotogalerie">Fotogalerie </a><br>
</big>
<hr
style="height: 1px; width: 100%; margin-left: 0px; margin-right: auto;"
noshade="noshade"><?php if(isset($_SESSION))

{ echo "<a href=logout.php>Logout</a>" }

else

{ include "login.php"; }?><br>
</td>
<td style="vertical-align: top;"><?php /*

* Tento kousek vzdy includuje do "stredu" stranky volany soubor pres URL

* Priklad volani: index.php?page=registrace

* do stredu se nacte soubor registrace.php

*/

if (isset($_GET['page'])){ // pokud byl odeslán ?page= ...

$soubor=$_GET['page'];

$soubor2= dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])."/".$soubor.".php";

if(file_exists($soubor2)){ //pokud soubor existuje, načteme ho do středu

if(substr_count($soubor,"../")>0){ // pokud je v parametru alespoň 1x ../ neumožíme soubor načíst

echo "<h3>Upozornění</h3>Nelze nahrát soubor v nadřazeném adresáři!";

}elseif($soubor=="index" or $soubor=="/index"){ // index načíst nepovolíme, vznikl by nekonečný cyklus

echo "<h3>Upozornění</h3>Index nemůže načíst sám sebe!";

}else{

include $soubor2;

}

}else{ //pokud soubor neexistuje, zavoláme error404.php

include "inc/error404.php";

}

}else{ // Pokud nebyl paramentr page volaný, načteme uvod.php

include "home.php";

}

/*

* Tento kousek kódu nám v případě nějakého erroru vypíše Alert.

* Jednotlivé hlášky jsou v souboru inc/error_msg.php

* Je tam pole hlášek, vždy voláme číslo hlášky v poli

* Příklad: index.php?page=uvod&Alert=0

*/

if(isset($_GET['Alert'])){

require "inc/error_msg.php"; // V tomto souboru jsou ty hlasky

$JsAlert=$_GET['Alert'];

echo '<script language="javascript" type="text/javascript">alert("'.$Rvi[$JsAlert].'");</script>';

} ?><br>
</td>
</tr>
<tr>
<td style="text-align: center;" colspan="2"
rowspan="1">&copy; 2007 echjugend by Jozef Nano</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<br>
&nbsp;<br>
<br>
</center>
<br>
</body>
</html>
Alphard
Profil
sorry, chybí ;



if(isset($_SESSION))
echo "<a href=logout.php>Logout</a>";
else
include "login.php";
Demitra11
Profil
<?php if(isset($_SESSION))

{ echo "<a href=logout.php>Logout</a>"; }

else

{ include "login.php"; }
?>

chybu som nasiel uz to ide lenze miesto login.php ked nejsom prihlaseny sa zobrazy logout neviete preco
Alphard
Profil
zpřesni podmínku v if, nevím jestli tam máš nějaké id, nebo co, je to na tobě
Demitra11
Profil
a to jak zistim kdys tam mam id jako v databazy nebo kde
Demitra11
Profil
uz to mam diky blba otazka

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: