Autor Zpráva
b.
Profil *
Ahoj,
mám problém,
uploaduji obrázek a nyní ho chci vložit vše OK, ale když nepřiložím nenahraju tak mi v ie udělá takové to x.

Vše se ukládá do DB. Takže i adresa nahráteho souboru,
Nyní ten vypis jak to udělám nejlepe celý skript bych poprosil s vysvětlením .
děkuji
Alphard
Profil
jestli to dobře chápu, tak asi proto, že obrázek neexistuje a přesto ho vkládáš, prohlížeč vidí <img src="">
musíš ověřit existenci a potom rozhodnout o vypsání
b.
Profil *
No ano, a jak ověřím existenci a pak rozhodnout?
Alphard
Profil
file_exists();
b.
Profil *
a jak to použiji?
Alphard
Profil
manuál na php.net neznáš?
http://cz2.php.net/manual/en/function.file-exists.php
b.
Profil *
Alphard
Znám a teďka jsem ho měl otevřený ale nenašel jsem případ, který by byl konkretně pro mě:-( prosím..
Jack Finger
Profil
if(is_file($img))
echo '<img src....';
b.
Profil *
if(is_file($img))
echo "<img src="".$echo["img"]."">";

Nefunguje:-(
Jack Finger
Profil
no místo $img si musíš dosadit svoji proměnnou nebo název souboru, v tvým řpípadě předpokládám:

if(is_file($echo ['img']))
echo "<img src="".$echo['img']."">";
b.
Profil *
tak já nevím nejde to:-(
b.
Profil *
takže asi ni coc? přátele?
nightfish
Profil
b.
http://linuxsoft.cz/php - studuj
Mastodont
Profil
Jojo, pečení holubi programátorům do huby nelítají.
b.
Profil *
Jo díky za pomoc, ale jaxi bych to vyřešil pomocí Vás...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: