Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hanz Profil |
#1 · Zasláno: 21. 4. 2005, 16:18:27
<form enctype="multipart/form-data" action="?akce=mime" method="post">
<input type="file" name="soubor" size="25"> <input type="submit" value="Zjistit"> </form> <? if($akce=="mime") { echo $soubor_type; }; ?> Tenhle skript by podle mně mněl vypsat MIME souboru, který jsem vybral ve formuláři, ale nestane se tak. Čím je to způsobeno? Může to být nastavením serveru? |
||
FantomX1 Profil |
#2 · Zasláno: 21. 4. 2005, 19:44:31
No ja som s podobnou vecou mal uz tiez problemy. Chcel som aby sa po nalogovani zobrazila predchadzajuca stranka ale nezobrazilo sa nic.
Myslim si ze je to tym, ze tam pouzivas metodu post a odkaz typu ?akce=mime je vlastne odoslanie udajov metodou get. Kedze na stranku sa odosle formular pomocou metodou post, premenna akce teda nedojde a je teda logicke ze ak nie je premenna, tak nema ani ziadnu hodnotu a preto ti nevypise typ suboru. Aj ked ti mozno v prehliadaci po odoslani dat zobrazi link *?akce=mime, ale v skutocnosti sa premenna akce neodosle, odosle sa len pole soubor. Ja by som to u teba riesil inac <input type="submit" name="submit" value="Zjistit"> if ($submit){ echo $soubor_type; } |
||
Hanz Profil |
#3 · Zasláno: 21. 4. 2005, 19:44:45
Netušíte čím to může být?
|
||
FantomX1 Profil |
#4 · Zasláno: 21. 4. 2005, 19:46:13
Ja si myslim ze obe metody naraz sa pouzit nedaju.
|
||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 21. 4. 2005, 19:54:40
FantomX1
No to co jsi napsal nefunguje. |
||
Hanz Profil |
#6 · Zasláno: 21. 4. 2005, 20:04:33
Ale začíná se mi zdát že bude opravdu problém v serveru. Tohleto všechno totiž řeším kvůli pluginu do PHPrs. Tomuto:
http://mart.webz.cz/phprs/soubory_2_1.zip Podle všech informací všem funguje, ale mi ne (verzí PHPrs to není). |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0