21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
fikus
Profil *
Pokouším se rozparsovat pole, které obsahuje rětězce s uvozovkami, ať použiju odescapované dvojité nebo jednoduché, vždy mi to k nim po rozparsování přidá: \
Jak se tomu vyhnout?
Díky.
djlj
Profil
Nechápu dotaz, ale stripslashes.
krteczek_jinde
Profil *
fikus: použivej fci removeMagicQuotesGpc() jeji kod najdes na http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=53 453
fikus
Profil *
djlj
ono to tady ty backslashe v prvním příspěvku ořízlo, tak slovně: pokud mám v řetězci backslash+dvojite_uvozovky tak po rozparsování (parse_str()) mi z toho vyjde: backslash+backslash+backslash+dvojite_uvozovky. Už jsem se jich zbavil pomocí str_replace() ale zajímalo by mně proč je tam při rozparsování přidává.
nightfish
Profil
fikus
stačí si přečíst manuálovou stránku k parse_str - http://cz.php.net/parse_str
dočteš se tam, že se slashování řídí nastavením direktivy magic_quotes_gpc
fikus
Profil *
nightfish
tam jsem se samozřejmě díval, ale ta direktiva tam právě uvedena není. Ale už je mi to jasné, díky všem.
nightfish
Profil
fikus
pravdu máš - díval jsem se do anglického orignálu... v české verzi ta zmínka opravdu chybí
Alphard
Profil
ale ta direktiva tam právě uvedena není.

vážně?

Note: The magic_quotes_gpc setting affects the output of this function, as parse_str() uses the same mechanism that PHP uses to populate the $_GET, $_POST, etc. variables.
fikus
Profil *
Alphard
nj, když ono to na php.net kapánek zlobí, default mi to nabízí češtinu a tam to v poznámce není, když si přepnu na "View this page in" English, tak to tam jako Note je, ale zkus si vybrat Czech.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0