Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
samotar Profil |
#1 · Zasláno: 2. 9. 2007, 12:05:32
Zdravím
pokud php úspěšně použije funkci mysql_query(); možu pak přes funkci mysql_fetch_array() ""vypsat"" data, co když ale budu mět v mysql dotazu třeba nějaké složitější výběrové podmínky? pak sice dotaz do mysql odešlu ale mysql_fetch_array() ""nevypíše"" nic. Je prosím vás nějaké hodnota (třeba if (něco == null) nebo tak) díky které bych poznal že sql dotaz nic nelalezl, ještě něž začnu data vypisovat? Díky |
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 2. 9. 2007, 12:07:19
samotar
mysql_num_rows()? |
||
samotar Profil |
#3 · Zasláno: 2. 9. 2007, 13:57:24
Díky =)
|
||
krteczek_jinde Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 9. 2007, 15:26:36
Jestli je to uplně správně si nejsem jisty, používám svoji db třídu, přístup je podobný jen mi při selectu muze vratit tři hodnoty, přičemž dotaz vypada uplne stejne:
v kterem mi oznamuje že došlo k chybě v mysql dotazu, zároveň mi tento dotaz i loguje Možná by třetí hodnota měla být false a text by měl být dostupný přes $dbs->errorMsg, ale me reseni mi vice vyhovuje update a insert dotazy jdou dvojim zpusobem,
nebo
pole se projde a ošetří se hodnoty fcí mysql_real_escape_string(), klíče se doplní o zpětné uvozovky, třetí parametr není povinný Uvažuji, ji zveřejním, nevím však jestli je to vhodne pro větší nasazení. ale strávit čas zodpovídáním spousty dotazu mne od toho zatím dostatečně odradilo :-/ |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0