Autor Zpráva
aaa
Profil
mám tento kód (zobrazuje se následujícím způsobem): http://3d.justart.org/?type_place=gallery ... potřebuju ale aby se vypisované obrázky se popisem po 5 lámaly do dalšího "řádku". nějak nemůžu přijít jak na to... díky...

echo '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="20" width="766" height="100%" valign="top"><tr><td valign="top" ><table width="100%" height="25"><tr><td style="border-bottom: 1px solid #CCCCCC"><span class="text_uni" style="background-color: #e1e1e1">&nbsp;&nbsp;<b>'.lang("117").'</b>&nbsp;&nbsp;</span></td></t r></table><table width="100%"><tr>';
$out_art = vloz("select * from art order by id DESC");
$count_art = mysql_num_rows($out_art);
$pocet = 0;
while($radek_art = mysql_fetch_array($out_art)){
$pocet++;
echo

'

<td align="center" width="140" bgcolor="#f6f6f6"><p class="text_uni"><a href="?type_place=art_detail&id='.$radek_art['id'].'"><img src="'.$radek_art['thumb'].'" border="0" alt="'.$radek_art['title'].'"></a></td>


';


}




echo '</tr><tr>';
$out_art = vloz("select * from art order by id DESC");
while($radek_art = mysql_fetch_array($out_art)){
$out_user1 = vloz("select * from users where id like '".$radek_art['user_id']."' limit 1");
$radek_user1 = mysql_fetch_array($out_user1);
echo '
<td width="140" height="25" bgcolor="#f6f6f6"><p class="text_uni" align="center"><span class="text_small"><b>'.substr($radek_art['title'],0,20); if(strlen($radek_art['title']) > 21){echo '...';} echo '</span></b><br><a href="?type_place=portfolio&id='.$radek_user1['id'].'">'.$radek_user1[ 'nick'].'</a></td>
';
}

if($pocet == "0"){
echo '<td width="732" rowspan="2">&nbsp;</td>';
}elseif ($pocet == "1") {
echo '<td width="584" rowspan="2">&nbsp;</td>';
}elseif ($pocet == "2") {
echo '<td width="436" rowspan="2">&nbsp;</td>';
}elseif ($pocet == "3") {
echo '<td width="288" rowspan="2">&nbsp;</td>';
}elseif ($pocet == "4") {
echo '<td width="140" rowspan="2">&nbsp;</td>';
}elseif ($pocet == "5") {
$pocet = 0;
}else {
echo '';
}

echo '</tr></table></td></tr></table>';
Jakuje
Profil
zapni si tam nějaké počítadlo (např. $i), kterého hodnota se ti po každém průchodu zvýší o 1. A potom na konec cyklu dej podmínku:
if($i % 5 == 0) echo "<br>";

nebo nějaké jiné zalomení řádku, jak budeš chtít.

BTW: % znamená zbytek podělení
aaa
Profil
vim... ale můj problém to neřeší... mám tam 2 cykly, za nimiž je ještě podmínka která zkoumá kolik záznamů vypisuju pokud na řádek vypíšu třeba tři, jež budou ve 3 buňkách o šířce (každá) 200px, podmínka doplňí buňku o délce 400px jako náhradu za 2 chybějící záznamy... a ta podmínka tam právě překáží tomu abych to tvoje řešení mohl použít...

pokud by mi to ponohlo tak nevim jak to tam nacpat, protože už jsem to zkoušel a nefungovalo to... :/
aaa
Profil
vypisuju 2 řádky tabulky 2 cyklama tzn:


<tr>
1. cyklus = "
<td height="100">obrázek</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
"

</tr>
<tr>
2. cyklus = "
<td height="20">popis</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
"


+ podmínka
</tr>
aaa
Profil
nevim jak to nacpat do jednoho cyklu když nejdřív potřebuju vypsat 5x první řádky pak vypsat </tr><tr> a na konec 5x druhý řádky tabulky + </tr><tr> a celej cyklus opakovat :/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0