Autor Zpráva
koule
Profil *
ahoj,
mam udělanej script na vlkádání článků do dotabáze atd., ale potřebuju abych ten text mohl normálně naformátovat jako html, aby až se mi to na stránce vypíše, tak aby to už bylo barevný a ruzně upravený, taky abych když píšu ten článek abych mohl přidat obrázek. nevíte jak to udělat. mě se třeba líbí tak jak to má wordpress, ale já když jsem tam dal tinymce tak se mi to na stránce zobrazovalo jako celej html kod a ne jako už sformátovanej text. prosím poradte jak na to.(třeba tak jak to má wordpress)

diky
YaD
Profil
echo '<p id="x">' . $db['tabulka_x'] . '</p>';


x má formát v css :D
koule
Profil *
nerozumim. mohl by mi to tady někdo vysvětlit. jak to fungule. případně kam mam jakej kod vložit. abych mohl používat tinymce na formátování textu a ukladal do databáze. diky(asi sem nechapavej)
Jack Finger
Profil
JS + PHP
koule
Profil *
??? mohl by mi to někdo vysvětlit jak toho dosáhnout. toho co je ve wordpressu na přidávání článků(ten html editor přes databázy) děkuji
Ondřej Machala
Profil *
Takto:

$dotaz = "select * from tabulka limit 0,10";
$vysledek = mysql_query($dotaz);
while($row = mysql_fetch_array($vysledek)){

print "<h2>$row[nadpis]</h2><div class='obsah'>$row[obsah]</div>";

// nebo klidně i takhle: (pro lepší pochopení formátování)

print "<h2 color='red'>$row[nadpis]</h2><font color='green'>$row[obsah]</font>";


}
koule
Profil *
jo to je mi jasný(to css umim), ale když bych to chtěl udělat jako takovej jednouduchej wysiwyg editor. tak to nevim jak udělat. aby se to ukládalo jakou už sformátovaný v html a potom se to normálně na stránce zobrazilo(ne jako kod, ale jako už stranka)

To sem myslel. Pokud bude někdo vědět jak na to, tak prosím poradte. diky
koule
Profil *
pro přesnost mam to udělaný takhle: http://djrozo.ic.cz/databaze../zapis.php tam je zápis a zobrazení tady http://djrozo.ic.cz/databaze../zobraz.php ale jak fšichni vidíte tak se to zobrazuje blbě. ted už mě snad všichni pochopí a poradí. diky
koule
Profil *
poradíte někdo. podivejte se na tu stránku a napište jak to udělat aby se to zobrazovalo sformátované- diky
Kajman_
Profil *
A nemáte v zápisu nebo v zobrazení použíté něco, co převádí html značky na entity, aby se to dalo zobrazit (např. htmlspecialchars)?
koule
Profil *
tak to nevim. jinak kdybych to tam neměl, tak mam vše v pořádku? v průběhu dne sem dám celý kód zápisu do databáze. celý php soubor. tak snad poradíte diky cau
koule
Profil *
ahoj,
tak už sem to zprovoznil. ale mam menší problém. pokud v tom editoru píšu tak po odentrování se mi udělá dvojitá mezera(2řádky) a při zobrazení to vypadá strašně. vyzkoušejte to na http://djrozo.ic.cz/databaze../dobre.php a zobrazení najdete na http://djrozo.ic.cz/databaze../zobraz.php tak poraďte jak to vyřešit. a v jakym asi souboru bych měl hledat chybu(ne chybu. tinymce to takhle má, ale já se tohodle chci zavit.) tak díky
koule
Profil *
nikdo nevíte jak to vyřešit

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: