21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
23k
Profil
Zdravim, delam si redakcni system. Kazda sekce muze mit az 5 rozvrstvenych polozek. Nejakym zpusobem sem si zkombinoval CSS a JS. Menu neni samorozbalovaci, nechtel jsem.

Nyni ale tu mam problem. Pokud provedu nejakou akci (vymazu vysledek, pridam clanek, editnu komentar ...atd.)
tak se mi to menu zase ZAVRE!!! (Kolikrat pouzivam header location ... a to je vlastne REFRESH). Nenapadlo me nic jineho nez si to UDELAT pres FRAMES :( ....ale to je fakt hnus , jak to pak vypada.

Neslo by to nejak lip?

Potrebuji provadet akce ale zaroven se musi menu zachovat v takove hierarchii jakou sem si rozklikal ...
23k
Profil
>> Nenapadlo me nic jineho nez si to UDELAT pres FRAMES

Tim jsem chtel rici ze jedine co POMOHLO aby se menu nezabalilo jsou ramce :)
Charlie
Profil
Zkus to udelat pres cookies, vzdycky zapis, jaka polozka je otevrena, a kdyz cookie existuje, tak ji otevres.
Fred
Profil
Třeba tohle menu používá cookies http://webfx.eae.net/dhtml/xtree/demo.html , spojit ho s tímhle http://scriptasylum.com/mouse/qa/qa.html co funguje snad všude (už tam je nejmíň tři roky), mohlo by to být možná ono?
23k
Profil
Charlie> to je docela brutal, ani nevim jak to provest :/
Fred> dik ten prvni odkaz mi staci. Jinak se mi nezda ze by teda pouzival cookies. Btw jak tam mam nacpat odkazy...ja se v tom JS balastu nevyznam
Fred
Profil
Dělá to přesně to co psal Charlie pomocí cookies, ty odkazy bych tam necpal, opravdu bych doporučoval vimplementovat to dol toho druhého scriptu. Ten první je kromě těch cookies dost k ničemu.
Lemur
Profil *
Jenou jsem něco podobnýho řesil - v menu byly odkazy na kategorie produktů a produkty samotné. Když se na ně kliklo, tak scriptem generované stránky měly v rozbalovacím menu místo display: hidden; nastavené display: block; , takže příslušné čáati menu byly rozbalené už při načtení stránky.
Fred
Profil
To jo, ale pochopil jsem to tak, že jde o nějaké RS a je potřeba, aby to zůstalo ve stejném stavu rozbalení jako před aktualizací, takže se jedná asi o stále stejnou stránku, to bez cookies nepůjde.
krteczek
Profil
já mám tohle řešení. Nevím jestli je to přesně to co chceš ty, (je to stavěné na muj redačak, ale myslím že to jde pochopit a upravit... Mám vpodstatě tři urovně menu: kategorie=nadpisy jednotlivých sekcí, sekce= může jich být kolik potřebuješ v každé kategorii, a potom články ty jsou závislé na sekcích ...prostě když píšu článek hodím ho do sekce která je v kategorii. ketegorie nejsou aktivní, kliknu na sekci a po reloadu se mi načte seznam článkú v dané kategorii

<ul><li><a href="index.php">Úvodní strana</a></li></ul>

<?php
$pole_kategorie=mysql_query("select * from kategorie ", $GLOBALS["link"])or ("nepovedlo se dotaz". mysql_error());
$pocet_kategorie = mysql_num_rows($pole_kategorie);
if($pocet_kategorie!=0)
{
for($i=0; $i<$pocet_kategorie; $i++)

{


$radek_kategorie= mysql_fetch_array($pole_kategorie);

if($radek_kategorie["zobrazovat"]=="ano")
{
echo "<h3>".$radek_kategorie["nazev"]."</h3>\n";
$pole_sekce=mysql_query("select * from sekce where kategorie='".$radek_kategorie["id"]."'", $GLOBALS["link"])or ("nepovedlo se dotaz". mysql_error());
$pocet_sekce = mysql_num_rows($pole_sekce);
if($pocet_sekce!=0)
{
for($j=0; $j<$pocet_sekce; $j++)

{

echo '<ul>';
$radek_sekce= mysql_fetch_array($pole_sekce);

if($radek_sekce["zobrazovat"]=="ano")
{
echo '<li><a href="?sekce='.$radek_sekce["id"].'">'.$radek_sekce["nazev"]."</a><li> \n";
if (isset($_GET["sekce"]))
{
if ($_GET["sekce"]==$radek_sekce["id"])
{

$result = mysql_query("select * from clanky where sekce='".$radek_sekce["id"]."'", $GLOBALS["link"])or ("nepovedlo se dotaz". mysql_error());

$num = mysql_num_rows($result);
if($num!=0)
{
echo '<ul>';
for($k=0; $k<$num; $k++)

{

$row= mysql_fetch_array($result);

if($row["zobrazovat"]=="ano")
{
echo '<li> <a href="?sekce='.$radek_sekce["id"].'&amp;clanek='.$row["id"].'">'.$row[ "nazev"]."</a> </li>\n";
}

}

mysql_free_result($result);
echo '</ul>'."\n";
}

}
}
}
echo '</ul>'."\n";

}

mysql_free_result($pole_sekce);
}
}


}

mysql_free_result($pole_kategorie);
}
?>

krteczek
kua ted zto čtu podruhe a vidím že má odpověď je mimo :-/ sorry
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0