Autor Zpráva
b.
Profil *
Mám problém: chci vypsat img, obrázek jestli je uložen k danému článku a když není tak to napíše obrázek neexistuje kde je chyba? Stále hází "obrázek neexistuje" ikdyž obrázek tam je!.-(
<?php

$q=MySQL_Query("SELECT * FROM clanky WHERE id LIKE '%$id%' LIMIT 1") or Die("Not able to select data from database, table games");
while($echo=MySQL_Fetch_Array($q)):
$q2=MySQL_Query("SELECT name FROM menu WHERE id LIKE '".$echo["section"]."'") or Die ("Chyba při výběru z databáze");
$echo2=MySQL_Fetch_Row($q2);
echo '<h2>'.$echo["name"].'</h2>';
echo " ";
echo '<dfn>'.$echo["description"].'</dfn>';
if($echo["controls"]!="") echo '<br /><br /><p>'.$echo["controls"];
echo '</p><br />';
echo " ";
echo 'vložil/a <a href="mailto:'.$echo["cil"].'">'.$echo["plugin"].'</a> | '.Date("j.n.Y",$echo["time"]).'';
echo '<br />';
echo " ";

if(is_file("$img")){
echo"<img src="$img">";
}
else{
echo"obrázek neexistuje";}
endwhile;
?>
Casero
Profil
b.

<?php

$q=MySQL_Query("SELECT * FROM clanky WHERE id LIKE '%$id%' LIMIT 1") or Die("Not able to select data from database, table games");
while($echo=MySQL_Fetch_Array($q)):
$q2=MySQL_Query("SELECT name FROM menu WHERE id LIKE '".$echo["section"]."'") or Die ("Chyba při výběru z databáze");
$echo2=MySQL_Fetch_Row($q2);
echo '<h2>'.$echo["name"].'</h2>';
echo "
";
echo '<dfn>'.$echo["description"].'</dfn>';
if($echo["controls"]!="") echo '<br /><br /><p>'.$echo["controls"];
echo '</p><br />';
echo "
";
echo 'vložil/a <a href="mailto:'.$echo["cil"].'">'.$echo["plugin"].'</a> | '.Date("j.n.Y",$echo["time"]).'';
echo '<br />';
echo "
";

if(is_file($img)){
echo "<img src=".$img.">";
}
else{
echo "obrázek neexistuje";}
endwhile;
?>

Kde plníš proměnou $img?
b.
Profil *
přes administraci. pomocí uploadu, který vygeneruje do inputu a pak uložím texty a adresu obrázku do db.
b.
Profil *
Takže jsem to zkoušel i echo "<img src="$img">"; mno nejde no.
Mastodont
Profil
Jak se to dělá, takové plnění proměnné přes administraci? :-)

Jestliže máš adresu obrázku v db, tak ji musíš nějak vytáhnout ven. A to v tom kódu není. Proměnnou $img máš prvně až v

if(is_file("$img"))
HGD
Profil
sem to taky zkoušel, mam kód:
if (isset($_GET['img'])){
if (is_file($_GET['img'])){
echo '<img src="data/'.$_GET['img'].'">';
}else{
echo "<div align='center' id='result'>Požadovaný obrázek v naší databázi neexistuje!</div>";
}
}else{
echo "<div align='center' id='result'>Nezadali jste identifikační číslo obrázku!</div>";
}


akorát mi to házi FALSE pořád teď
Mastodont
Profil
Asi proto, že při volání is_file musíš zadat úplnou cestu, ne?
HGD
Profil
mno, taková "blbůstka" a hned to de, vono někdy se ty detaily uplně přehlídnou :-D THX
b.
Profil *
Mastodonta kolikrát mám volat $img
b.
Profil *
HGD
založ si své vlákno.
Mastodont
Profil
Volat ji můžeš třeba ikskrát, ale nejdřív ji musíš něčím NAPLNIT.
b.
Profil *
já ji plním přes phpadmin
kkkk
Profil *
thanks

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: