21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Wojt@
Profil *
Chtěl bych udělat soubor, který po spuštění odešle pole $_POST jinému souboru. Jde to vůbec nějak?
Děkuji za odpověď.
bukaj
Profil
Wojt@
cURL nebo fsockopen().
Wojt@
Profil *
četl jsem manuál, ale není mi zcela jasné jak mám to POST poslat...
Wojt@
Profil *
Nebo takhle: mám tento kód:

$fp = fsockopen ("admin.php", 80);

if (!$fp) {
echo "$errstr ($errno)<br> ";
} else {
fputs ($fp, "POST / HTTP/1.0 Host: sedma-ce.ic.cz ");
while (!feof($fp)) {
echo fgets ($fp,128);
}
fclose ($fp);

jak má vypadat POST příkaz v fputs();?
bukaj
Profil
Wojt@
Podívej se do komentářů k fci fsockopen, kde je to popsané. Nebo na článek na intervalu.
kvoky
Profil *
$login="kvoky";

$password="password";

$post = Array('w' => '',
'login' => time(),
$codes[0] => $login,
$codes[1] => $password,
$codes[2] => '');

/* login */
$main = curl_init($server . 'dorf1.php');
curl_setopt($main, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($main, CURLOPT_POSTFIELDS, $post);
curl_setopt($main, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($main, CURLOPT_REFERER, $server . 'login.php');
$exec= curl_exec($main);
echo $exec;


Vypíše obsah stránky na kterou ses pres Curl přihlásil pod loginem a heslem.
curl_init() - stránka která se má vypsat (nemusí se vyplnovat ale pak musíš přes CURLOPT_URL nacist stranku

curl_setopt($main, CURLOPT_REFERER, $server . 'login.php');
stranka pres kterou se posila post

curl_setopt($main, CURLOPT_POST, 1);
povoleni POSTU (myslim)

a vyplneni co chces odeslat

curl_setopt($main, CURLOPT_POSTFIELDS, $post);

napred sem na to koukal a nevedel o co jde, ale nakonec to není tak složitý...
Wojt@
Profil *
hmm... koukám do IC a vidím: "Disable_functions: ...curl_init,curl_setopt,curl_exec,curl_close..."
Prostě ironie
Lopyn
Profil
hele a proč když to jsou jen dva údaje nepoužiješ SESSION...a není vůbec co řešit

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0