Autor Zpráva
Peeta
Profil *
Já vim že už se to tu probíralo,ale já to nepochopila. Když chci zaheslovat stránku, tak vložím tohle:

<form action="pratele.hmtl" method="post">
<input name="heslo" type="password">
<input type="submit" value="ok">
</form>
<?php
if ($heslo==login) echo "Tajný obsah... zobrazí se po vložení správného hesla";
else echo "Normální obsah stránky objevý se bez zadání hesla:";
?php>

do souboru napriklad pratele.php ( kdyz chci aby se na tajnou stranku dostali jen ti komu dam heslo).
jenze kdyz pak napisu to heslo tak mi to v pohode skoci na tu stranku pratele.html ale kdyz dam spatny heslo tak to tam skoci taky...co s tim mam delat:( co musim napsat do souboru php a kam napsat stranku kam se to ma presmerovat?Dekuju moc....
HGD
Profil
<form method="post">
<input type="hidden" name="sent" value=""/>
<input name="heslo" type="password">
<input type="submit" value="ok">
</form>
<?php
if (isset($_POST['sent'])
if ($_POST['heslo']==login){
header("location: pratele.html");
}else{
echo "Normální obsah stránky objevý se bez zadání hesla:";
}
?>
Peeta
Profil *
Bohuzel to mi nefunguje,kdzy tam zadam heslo tak se mi objevi znovu ta pratele.php:(
HGD
Profil
sem se tam přehlídnul se závorkama

<form method="post">
<input type="hidden" name="sent" value=""/>
<input name="heslo" type="password">
<input type="submit" value="ok">
</form>
<?php
if (isset($_POST['sent'])){
if ($_POST['heslo']==login){
header("location: pratele.html");
}else{
echo "Normální obsah stránky objevý se bez zadání hesla:";
}
}
?>
Peeta
Profil *
já jen proste nevím jak tam mam zapsat tu stránku na kterou se to má přesměrovat,kdyz se napise heslo....tohle mi nefunguje:( a kam ma mtenhle kod vlozit? na zacatek stranky pred html nebo do body nebo kam?:(
Makhiel
Profil *
2HGD
nebylo by lepší mít PHP kód na začátku? (headers already sent?)

<?php
if ((isset($_POST['sent']) && ($_POST['heslo']==login)) {
header("location: pratele.html");
}
else{ ?>
<html>

<form method="post">
<input type="hidden" name="sent" value=""/>
<input name="heslo" type="password">
<input type="submit" value="ok">
</form>

<?php
}
?>

co takhle?
HGD
Profil
dyk je to uplně fuk kde máš PHP köd, když se data posílají přes $_POST
djlj
Profil
HGD
Seš úplně vedle. Řešení od Makhiela je správné. Jen tam otevírá v podmínce o jednu závorku víc a chybí tam uvozovky: if (isset($_POST['sent']) && $_POST['heslo']=="login") {
HGD
Profil
mno tak sem asi blbej no, ale mě to fungovalo na localu normálně
djlj
Profil
HGD
Tak si povol výpis chyb.
Makhiel
Profil *
djlj
ať se koukám jak se koukám, tobě tam spíš jedna závorka chybí
já mám: if (( ) && ( ))
ty máš: if () && )
djlj
Profil
Makhiel
Tak si to zkus. Vsadím litr, že to je dobře ;).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0