Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peeta Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 9. 2007, 16:30:51
Já vim že už se to tu probíralo,ale já to nepochopila. Když chci zaheslovat stránku, tak vložím tohle:
<form action="pratele.hmtl" method="post"> <input name="heslo" type="password"> <input type="submit" value="ok"> </form> <?php if ($heslo==login) echo "Tajný obsah... zobrazí se po vložení správného hesla"; else echo "Normální obsah stránky objevý se bez zadání hesla:"; ?php> do souboru napriklad pratele.php ( kdyz chci aby se na tajnou stranku dostali jen ti komu dam heslo). jenze kdyz pak napisu to heslo tak mi to v pohode skoci na tu stranku pratele.html ale kdyz dam spatny heslo tak to tam skoci taky...co s tim mam delat:( co musim napsat do souboru php a kam napsat stranku kam se to ma presmerovat?Dekuju moc.... |
||
HGD Profil |
#2 · Zasláno: 9. 9. 2007, 16:49:32 · Upravil/a: HGD
<form method="post">
<input type="hidden" name="sent" value=""/> <input name="heslo" type="password"> <input type="submit" value="ok"> </form> <?php if (isset($_POST['sent']) if ($_POST['heslo']==login){ header("location: pratele.html"); }else{ echo "Normální obsah stránky objevý se bez zadání hesla:"; } ?> |
||
Peeta Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 9. 2007, 16:53:39
Bohuzel to mi nefunguje,kdzy tam zadam heslo tak se mi objevi znovu ta pratele.php:(
|
||
HGD Profil |
#4 · Zasláno: 9. 9. 2007, 17:00:01
sem se tam přehlídnul se závorkama
<form method="post"> <input type="hidden" name="sent" value=""/> <input name="heslo" type="password"> <input type="submit" value="ok"> </form> <?php if (isset($_POST['sent'])){ if ($_POST['heslo']==login){ header("location: pratele.html"); }else{ echo "Normální obsah stránky objevý se bez zadání hesla:"; } } ?> |
||
Peeta Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 9. 2007, 17:34:48
já jen proste nevím jak tam mam zapsat tu stránku na kterou se to má přesměrovat,kdyz se napise heslo....tohle mi nefunguje:( a kam ma mtenhle kod vlozit? na zacatek stranky pred html nebo do body nebo kam?:(
|
||
Makhiel Profil * |
#6 · Zasláno: 9. 9. 2007, 18:23:20
2HGD
nebylo by lepší mít PHP kód na začátku? (headers already sent?) <?php if ((isset($_POST['sent']) && ($_POST['heslo']==login)) { header("location: pratele.html"); } else{ ?> <html> … <form method="post"> <input type="hidden" name="sent" value=""/> <input name="heslo" type="password"> <input type="submit" value="ok"> </form> … <?php } ?> co takhle? |
||
HGD Profil |
#7 · Zasláno: 9. 9. 2007, 18:41:31
dyk je to uplně fuk kde máš PHP köd, když se data posílají přes $_POST
|
||
djlj Profil |
#8 · Zasláno: 9. 9. 2007, 18:52:18
HGD
Seš úplně vedle. Řešení od Makhiela je správné. Jen tam otevírá v podmínce o jednu závorku víc a chybí tam uvozovky: if (isset($_POST['sent']) && $_POST['heslo']=="login") { |
||
HGD Profil |
#9 · Zasláno: 9. 9. 2007, 19:14:06
mno tak sem asi blbej no, ale mě to fungovalo na localu normálně
|
||
djlj Profil |
#10 · Zasláno: 9. 9. 2007, 19:18:04
HGD
Tak si povol výpis chyb. |
||
Makhiel Profil * |
#11 · Zasláno: 9. 9. 2007, 20:06:16
djlj
ať se koukám jak se koukám, tobě tam spíš jedna závorka chybí já mám: if (( ) && ( )) ty máš: if () && ) |
||
djlj Profil |
#12 · Zasláno: 9. 9. 2007, 20:07:36
Makhiel
Tak si to zkus. Vsadím litr, že to je dobře ;). |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0