Autor Zpráva
Hava
Profil *
Ahoj mam kniha navstev a po pridani a vlozeni prispevku chci aby se mi stranka automaticky presunula na stranku s vypisem
vlozil jsem si do souboru tuto funkci:

$path=SubStr($SCRIPT_NAME, 0, StrRPos($SCRIPT_NAME,"/"))."/40_select.php";

Ale misto stranky s vypisem zaznamu mi to vyjede ze stranka neexistuje, pritom do datbaze se mi udaje zapisi a i kdyz otevru stranku 40_select.php samostatne tak tam udaje jsou.
Mohl by jste mi prosim nekdo poradit...
Dekuji
Hava
Profil *
Pro uplnost kodu jeste:
Header("Location: http://127.0.0.1:80".$path);
Hava
Profil *
Asi tam tedy bude neco spatne ze?
Hava
Profil *
Tak uz fakt nevim prosel jsem celou diskuzi ale porad se mi to nepresmeruje...
Prosim PORADTE.
krteczek
Profil
Proč tak složitě?
$path = 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME'] . dirname($_SERVER['SCRIPT_NAME']) . '/40_select.php';
header("location: " . $path);
exit;//nezapomenout ukončit běh scriptu tohoto po přesměrování
Hava
Profil *
<?php

include "config.php"; // zde je include souboru s konstantami
mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);
$last_id=mysql_insert_id();
$vysledek=mysql_query("insert into kniha (id, cas, vzkaz, jmeno, email, web) values (".$last_id.",".time().",'".$_POST["vzkaz"]."','".$_POST["jmeno"]."',' ".$_POST["email"]."','".$_POST["web"]."')");
$path= 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME'] . dirname($_SERVER['SCRIPT_NAME']) . '/40_select.php';
Header("Location: http://127.0.0.1:80".$path);
exit;
?>

Kdyz to dam takhle tak mi to porad hlasi chybu, ze stranku nejde zobrazit....
krteczek
Profil
ano protože tam nemá už být to http:127.0.0.1...
Hava
Profil *
Dekuju moc uz to bezi...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: