| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Nitram Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 9. 2007, 21:55:01
Mám skript, který do textového souboru aktualizace.txt zapisuje datum aktualizace:
... $fo = fopen("ftp://jmeno:heslo@ftp.server.cz/www/aktualizace.txt","w"); unlink ($fo); fwrite($fo,$date); fclose($fo); Funguje to pokud soubor neexistuje, tak ho vytvoří a zapíše do něj. Problém všek nastává ve chvíli, kdy soubor existuje. To to na mě vychrlí takovouto sadu chyb. hlášek: Warning: fopen(ftp://jméno:heslo@ftp.server.cz/www/aktualizace.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Remote file already exists and overwrite context option not specified.<br /> FTP server reports 213 10 in /www/mysql/aktualne/pridat.php on line 11 Warning: unlink() expects parameter 2 to be resource, integer given in /www/mysql/aktualne/pridat.php on line 12 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/mysql/aktualne/pridat.php on line 13 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/mysql/aktualne/pridat.php on line 14 Co tedy dělám špatně? Už si vzteky rvu vlasy na hlavě. Díky za radu. |
||
| Nitram Profil * |
#2 · Zasláno: 11. 9. 2007, 22:02:03
Ještě se omlouvám za chybu v předmětu, jsem už dnes trochu přepracovaný.
|
||
| nosko Profil |
#3 · Zasláno: 11. 9. 2007, 22:23:17 · Upravil/a: nosko
No zopár pripomienok:
ku tomuto: Warning: unlink() expects parameter 2 to be resource, integer given in /www/mysql/aktualne/pridat.php on line 12 $fo = ti tuším vracia 0 vs 1 podľa toho či sa podarilo otvoriť súbor, a ty potrebuješ adresu súboru, takže unlink("nejakzsubor.txt") teda ak sa nemýlim(dúfam že nie :p )
a len tak pomimo, nie je ten unlink zbytočný?? veď už parameter "w" ti zaručuje že obsah súboru sa zmaže ak existuje a ak nie tak ho vytvorí //edit a ešte jedna chyba čo mi vypísalo, možno ti to pomôže, mne nedovolilo zmazať ten súbor lebo bol ešte otvorený, ho mažeš pred uzavretím |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0