Autor Zpráva
Demitra11
Profil
kod

<?php
if ($_POST['name']) {
if (trim($_POST['name'])!="" and trim($_POST['text'])!="" ) {
$name=($_POST['name']);
$text=($_POST['text']);
require "db.php";
$VlozData=mysql_query("INSERT INTO questbook (name,text,datum) VALUES
('$name','$text',NOW())") or die (mysql_error());
header ("Location: index.php?page=guestbook");
}else{
header ("Location: index.php?page=guestbook&i=1");
}
}
?>


ked nezadam text a name tak sa to neulozi do databazy to je okey ale preco ma neprehodi na tuto stranku index.php?page=guestbook&i=1
?????????????

prosim pomoc dikec dopredu :D
bukaj
Profil
Demitra11
U Location by se měla zadávat absolutní adresa.
Nox_lbc
Profil
Po Header je obvyklou praxí ukončit běh skriptu ... Header(...); Exit();
Demitra11
Profil
<?php
if ($_POST['name']) {
if (trim($_POST['name'])!="" and trim($_POST['text'])!="" ) {
$name=($_POST['name']);
$text=($_POST['text']);
require "db.php";
$VlozData=mysql_query("INSERT INTO questbook (name,text,datum) VALUES
('$name','$text',NOW())") or die (mysql_error());
header ("Location: index.php?page=guestbook");
}else{
header ("Location: index.php?page=guestbook&i=1");
Exit();
}
}
?>

a porad nejde ale v tom location neni chyba protoze ten prvni header jede
pmasarik
Profil
Lebo ti to neprejde cez prvú podmienku if ($_POST['name']) { za ktorou nemáš žiadne else. Tipujem :)
Bronzi
Profil *
Protože ti to neprojde ani tou první podmínkou
if ($_POST['name'])
$_POST['name'] se rovná null což je příkazem if vyhodnoceno jako false a nepustí to dál
používej
if (isset($_POST['name']))
Demitra11
Profil
ahojte udelal sem to po svem a jede to ted ok

<?php
if ($_POST['name']) {
(isset($_POST['name']));
(isset($_POST['text']));
$name=($_POST['name']);
$text=($_POST['text']);
require "db.php";
$VlozData=mysql_query("INSERT INTO questbook (name,text,datum) VALUES
('$name','$text',NOW())") or die (mysql_error());
header ("Location: index.php?page=guestbook");
}else{
header ("Location: index.php?page=guestbook&i=1");
}
?>

ale stejne vam dekuju ze mi vzdy pomahate i s blbostama dikec moccc :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: