Autor Zpráva
Tom45457
Profil *
Ahoj mam takovy problem vytvoril jsem si autentizaci :


<?
session_start();
mysql_connect("", "", "");
mysql_select_db("");

$_POST['send'];
$name=$_POST['name'];
$pass=$_POST['pass'];

if(isset ($_POST['send'])) {

$select="SELECT username,password FROM users WHERE username='$name' AND password='$pass'";
$vysledek=mysql_query($select);


if(mysql_num_rows($vysledek)==1)

{
$_session['prihlaseny_uzivatel']=$name;
$_session['nick_pass']=$pass;
header ("Refresh:2 ; URL=".$_POST['refresh']."");



}






else
{
echo "Neplatne administratorske jmeno, nebo heslo !";
}
}

else
{
if(isset($_GET['refresh']))
{

$refresh=$_GET['refresh'];

}
else
{
$refresh="http://blablablaweb.net/admin/index.php";
}

?>



<form action="index1.php" method="POST">
<input type="hidden" name="refresh" value="<? echo $refresh; ?>">
Nick:<input type="text" name="name"><br>
Password<input type="password" name="pass">
<input type="submit" name="send">
</form>
<?
}
?>

Po vlozeni spravneho nicku a jmena se stranka premisti a stranku index.php , jak na strance index.php mam udelat autorizaci ? Aby se nezobrazovala vsem ? Zkousel jsem osetreni autorizace timto zpusobem , kazdopadne se mi na strance index.php nic nezobrazilo ...



<?
session_start();
if ((isset ($_session['prihlaseny_uzivatel']) && $_session['prihlaseny_uzivatel'] !="") ||
(isset ($_session['nick_pass']) && $_session['nick_pass'] !=""))
{

echo "prihlaseni je v poradku";

}
else
{
echo "neco je spatne":

}
?>
krteczek
Profil
$_session je špatně, má to bát $_SESSION
Tom45457
Profil *
to krteczek : I po nahrazeni $_SESSION se stranka index kde je nezobrazi :( <?
session_start();
if ((isset ($_session['prihlaseny_uzivatel']) && $_session['prihlaseny_uzivatel'] !="") ||
(isset ($_session['nick_pass']) && $_session['nick_pass'] !=""))
{

echo "prihlaseni je v poradku";

}
else
{
echo "neco je spatne":

}
?> n

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: