Autor Zpráva
tomo
Profil *
Dobry den

nevie niekdo z Vas ako sa da zistit URL stranky pomocou PHP a vypisat ju echom ?

dakujem
Dr.Silenec
Profil *
Přesně nerozumím dotazu .. Jelikož nevím z čeho by jste chtěl u URL zjišťovat. Každopádně vypsat ji echem jde celkem jednoduše ...
echo $url; ..... samozřejmě to počítá s tím, že url je uložena v proměnné url.
future
Profil *
<?php
function curPageURL() {
$pageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$pageURL .= "s";}
$pageURL .= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_ URI"];
} else {
$pageURL .= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $pageURL;
}
echo curPageURL();
?>
D4V1D3K
Profil
echo $_server['HTTP_REFERER'];

Více o poli $_server najdeš třeba na my.opera.com/Knedle/blog/show.dml/451690
future
Profil *
D4V1D3K
echo $_server['HTTP_REFERER'] // toto vypise odkial prisiel uzivatel a nie aka je aktualna url adresa !!!
D4V1D3K
Profil
Omlouvám se, máš pravdu, je to předešlá, zkopíroval jsem špatný řádek.

$_SERVER["REQUEST_URI"];
tomo
Profil *
moc dakujem presne toto som potreboval


RE: future cenim si to ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: