Autor Zpráva
Hrady
Profil
Nevíte někdo o způsobu jak zjistit délku MP3 na cizím serveru bez nutnosti stažení (té MP3 :-)) ???
TFSi
Profil
Hrady
Nevíte někdo o způsobu jak zjistit délku MP3 na cizím serveru bez nutnosti stažení (té MP3 :-)) ???
=)))))))))))))))))))

A nejlíp aby na to už byla hotová funkce, viď?

No, řešení by možná bylo: načti si stránku, ve které je to napsané a z ní to vycucni ;)

EDIT: no a nebo ještě jedno: stáhni pouze začátek, kde je ID3 tag, třeba to v něm bude napsané
Hrady
Profil
- Nepotřebuju hotovou funkci stačí mi způsob jak to zjistit, funkci si můžu udělat sám.
- Ne každá MP3 má stránku s informacemi.
- ID3 tag o délce neexistuje (bohužel :-))
djlj
Profil
Stáhni mp3 a zjisti například pomocí rozšíření ffmpeg pro php.
Hrady
Profil
Já pravě tu MP3 nechci stahovat. O to mi jde, verzi se stažením už mám.
djlj
Profil
Hrady
Aha, já jsem myslel, že to, že se to nemá stáhnout, myslíš jako vtip. Obávám se, že ti nikdo nepomůže. Mohl bych to přirovnat k tomu, když bys chtěl ochutnat čipsy, ale pod podmínkou, že obal nesmí být otevřený.
Railbot
Profil
Hrady
z MP3 se dá zjsitit spousta věcí, ale délka je jedna zrovna z těch "nemožných". Napadá mě jedině nějaké počítadlo, které by díky získané kvalitě mp3 a její velikosti dokázalo vypočíst její délku...asi blbost. Ale "normálně" to nejde.
djlj
Profil
Railbot
Vidíš, to by asi i šlo ;). To mě teda nenapadlo.
Hrady
Profil
No já si myslím že nějak to musí jít protože např. WMP nebo přehrávače v Delphi založené na komponentě bass.dll ukážou délku MP3 (streamované) hned a to ji ještě nemaj staženou celou.
djlj
Profil
Hrady
Tak to zkus teda vypočítat, jak psal Railbot.
Bubák
Profil
Pokud znáš velikost souboru a bitrate, tak to jsou jednoduché počty.
Keilew
Profil
To ale asi nepůjde při VBR...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: