Autor Zpráva
Jirin
Profil
Zdravim,
nejde mi kopirovat soubory, ktere nahravam do slozky vytvorene PHPkem. Problem je nejspise v zaplem SAFE_MODE. NEvite jak to obejit? Jde to nejak povolit v php.ini, krome vypnuti komplet safe_mode - to asi an hostingu chtit nebudou. FTP funkce jsou tezkopadne na tohle.
PP
Profil *
Ano, overuje sa kto vytvoril adresar a pri zapnutom safemode aj ked ma adresar chmod 0777 tak ti cez ftp nepovoli vlozit subory. Obides to tak, ze si vytvoris cez ftp adresar a donho nakopirujes co treba a potom si napis funkciu copy co to prekopiruje.
souki
Profil
Zkrátka to nejde :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: