Autor Zpráva
zool
Profil
Zdravím, mám menší problém vytvořím stránku v php a nekdy se stane, že místo aby se stránka načetla do prohlížeče, tak mi najede okno s uložením souboru na disk jako php souboru. Hlavičku jako Header("Content-type: .... tam nikde určitě nemám.
Joker
Profil
A to "někdy" je na něčem závislé?
zool
Profil
Není, uložím stránku na web, pak zadám adresu http://superakce.unas.cz ,,, no a většinou najede zprávně, ale někdy se stane, že nenajede stránka, ale najede stahování souboru index.php ... jo ješě dodám že nejprve najíždí index.html a pak se přesměrovává... tak jestli to přesměrování na to nemá vliv, jo a přesměrovávám to scriptem...
pepepa
Profil *
mě se to častokrát také stává, hodně často třeba tady - http://www.icq.com/whitepages/cmd.php?uin=192075133&amp .Důvod proč tomu tak je by mě zajímal též
tajny spion
Profil
zool, pepepa
Oba to mate presperovavany? Zajimave :)
Str4wberry
Profil
zool
A běží Ti na serveru PHP?

tajny spion
Oba to mate presperovavany? Zajimave :)
Co prosím znamená to „presperovavany“?
zool
Profil
Str4wberry jj, na serveru určitě php beží;-). Přeměrované znamená, že se po určité době načte jiná stránka (toto přesměrovaní je třeba pro to aby se nezobrazila nedůležitá reklama)... Ale důvod proč se někdy místo zobrazení chce stránka uložit stále nechápu...
DJ Miky
Profil
Na WZ občas jaksi blbnou servery a stává se mi to u všech stránek na WZ.

Není to tedy chyba skriptů, ale hostingu.
zool
Profil
No ja nevím, stalo se mi to třeba i na jiných serverech, třeba na savaně a to je placený server, sice zatím jen jednou, ale přesto..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: