Autor Zpráva
zool
Profil
Zdravím může mi někdo poradit jak mám použít tuto funkci?? session_set_save_handler zmanuálu jsem to nějak nepochopil a tady jsem to zatím nenašel. díky
Mike8748
Profil
a co si na tom nepochopil? jakej mas problem?

a potrebujes to vubec?
zool
Profil
no jak jsem správně pochopil tak tato funkce slouží pro vlastní ukládaní(třeba do databáze) session ( k vůli bezpečnosti), tak jsem se rozhodl, že bych ten web na kterém právě dělám udělal bezpečnější, ale nevím jak na to.. tento zápis mi není jasný session_set_save_handler("open", "close", "read", "write", "destroy", "gc"); Jo a abych podoknul nejsem moc dobrý angličtinář, jsem spíše němčinář;-)
pl4nt
Profil
1. Bezpečnější to není v žádném případě
2. Tento postup se (ve většině případů) aplikuje, pokud je nutnost, aby měli session platnost i pro subdomény (*.example.com)

session_set_save_handler("open", "close", "read", "write", "destroy", "gc");

zde nastavíš session handler a definuješ názvy callback funckí, které jsou volány při určité práci session (při čtení hodnoty session se zavolá metoda read, při zápisu hodnoty naopak write apod.).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0