21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Demitra11
Profil
mam otazku ked dam napriklad vypisat userou s tabulky users a dam tam vipisat iba meno a zatim dam button

jako mam napisat action aby deletoval podla toho ktoreho stlacim na button
Alphard
Profil
action bude stejný, různé bude name
nightfish
Profil
OT příspěvek
Demitra11
opět další dotaz, ve kterém demonstruješ svou absolutní neznalost programování php
kolikpak dílů seriálu o PHP už jsi přečetl (a pochopil)?
Demitra11
Profil
jj mas pravdu nightfish ale ja sem na to uz dosel staci kdys do form action dam aby to getovalo na id a pak v actionu podle get bude vedet ktere jmeno
Str4wberry
Profil
Demitra11
Tohle je diskuse a ne škola pro začínající PHP programátory. Pokračuj v „Linuxsoftím“ seriále.
nightfish
Profil
Demitra11
dělat mazání pomocí zavolání skriptu s nějakým parametrem v URL je vhodné pouze v případě, že máš velmi dobře ošetřeno, že tento skript nemůže spustit případná nepovolaná osoba... to jen taková poznámka na okraj
Demitra11
Profil
nightfish
Dekuji za poznamku to vsak mam pomoci session
takze mam to tak ze kdys v db je prava na jedna tak ma pristup kdys ne tak na tu stranku nema pristup a script se ukonci

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0