Autor Zpráva
Nitra
Profil *
Predtym mi to islo a teraz nejde vyhlasuje mi chybu v 23. riadku...ten riadok som aj zvyraznil.Pls kde je ta chyba? Ja ju neviem najsť. Ďakujem.

<html>
<head>
</head>
<body>
<?php

mysql_connect();
mysql_select_db();
mysql_query("CREATE TABLE klienti
(
id_klinta int not null auto_increment
uziv_jmeno varchar (10) NOT NULL,
uziv_heslo varchar (10) NOT NULL,
prijmeni varchar (20),
jmeno varchar (20),
email varchar (30),
aktivni SET('true','false') DEFAULT 'true' NOT NULL
PRIMARY KEY(id_klinta)
);
INSERT INTO Klienti (uziv_jmeno, uziv_heslo, prijmeni, jmeno, email, aktivni)
VALUES('karel','abc','Novak','Josef', '22viki@azet.sk','true');

<FORM name="forml" method="post" action="overeni.php">
<B>Jmeno:</B><INPUT type="text" name="txtjmeno" size="20"><br />
<B>Heslo:</B><INPUT type="text" name="txtheslo" size="20"><br />
<INPUT type="submit">
</FORM>
php?>
</body>
</html>
Nox
Profil
Proč si to nedal do už založeného topicu?

A...proč máš v PHP kódu html? Uzavři to php už předtím
(a myslim že správné uzavření je ?> )
Taps
Profil
Nitra
Nějak nechápu proč nedáš hned za INSERT INTO Klienti (uziv_jmeno, uziv_heslo, prijmeni, jmeno, email, aktivni)
VALUES('karel','abc','Novak','Josef', '22viki@azet.sk','true'); ukončení php ?>
Nitra
Profil *
skusal som to uz aj predtym uzatvorit ale neslo to ale asi problem je v tom uzavreti...diki skusim
Nox
Profil
dej ?> a ne php?>
Nitra
Profil *
aj tak to nejde
Nox
Profil
asi ten mysql_query ...dávat 2 příkazy oddělený ; se asi může, ale konec má být imho

22viki@azet.sk','true')");
tiso
Profil
1. to pripojeniek databáze máš naozaj takto?
2. mysql_query podporuje spracovanie viacerých SQL príkazov?
Nitra
Profil *
teraz mi to vyhlasuje chybu v 11. riadku

<html>
<head>
</head>
<body>
<?

mysql_connect();
mysql_select_db();
mysql_query("CREATE TABLE klienti");
(
id_klinta int not null auto_increment
uziv_jmeno varchar (10) NOT NULL,
uziv_heslo varchar (10) NOT NULL,
prijmeni varchar (20),
jmeno varchar (20),
email varchar (30),
aktivni SET('true','false') DEFAULT 'true' NOT NULL
PRIMARY KEY(id_klinta)
);
INSERT INTO Klienti (uziv_jmeno, uziv_heslo, prijmeni, jmeno, email, aktivni)
VALUES('karel','abc','Novak','Josef', '22viki@azet.sk','true');
?>
<FORM name="login" method="post" action="overeni.php">
<B>Jmeno:</B><INPUT type="text" name="txtjmeno" size="20"><br />
<B>Heslo:</B><INPUT type="text" name="txtheslo" size="20"><br />
<INPUT type="submit">
</FORM>
</body>
</html>
Nitra
Profil *
sorry sorry uz to ide ale zase vyhadzuje volaky problem s pripojenim na mysql

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0