Autor Zpráva
Nitra
Profil *
Co znamena ked my vyhlasuje taketo chyby?


Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'nobody'@'loki' (using password: NO) in /3w/borec.cz/f/footballmanager/index.php on line 7

Warning: Wrong parameter count for mysql_select_db() in /3w/borec.cz/f/footballmanager/index.php on line 8

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'nobody'@'loki' (using password: NO) in /3w/borec.cz/f/footballmanager/index.php on line 21

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/borec.cz/f/footballmanager/index.php on line 21



Tu je cely kod stranky:

<html>
<head>
</head>
<body>
<?

mysql_connect();
mysql_select_db();
mysql_query("CREATE TABLE klienti
(
id_klinta int not null auto_increment,
uziv_jmeno varchar (10) NOT NULL,
uziv_heslo varchar (10) NOT NULL,
prijmeni varchar (20),
jmeno varchar (20),
email varchar (30),
aktivni SET('true','false') DEFAULT 'true' NOT NULL
PRIMARY KEY(id_klinta)
);
INSERT INTO Klienti (uziv_jmeno, uziv_heslo, prijmeni, jmeno, email, aktivni)
VALUES('karel','abc','Novak','Josef', '22viki@azet.sk','true')");
?>
<FORM name="login" method="post" action="overeni.php">
<B>Jmeno:</B><INPUT type="text" name="txtjmeno" size="20"><br />
<B>Heslo:</B><INPUT type="text" name="txtheslo" size="20"><br />
<INPUT type="submit">
</FORM>
</body>
</html>
domixx
Profil
mysql_connect();


Je potřeba vložit parametry (do závorky) k přihlášené k DB, pak by měly odpadnout další errory, protože nejsi připojen k DB...

resource mysql_connect ( [string $server [, string $uzivatelskejmeno [, string $heslo_je_li_nejake]]] )

server je většinou localhost, uzivatelskejmeno nic nebo root, nebo to co sis nastavil...
Nitra
Profil *
Ako to ma teda vyzerat? Ked som dal to co si ty napisal namiesto mysql connect tak mi to nejde...tak pls ako?
Nox
Profil
ty si skopíroval to co psal? em...mno... napiš tam jako řetězce, např.
mysql_connect("localhost","uživatelský.jméno","mojetajnyheslo123");
Nitra
Profil *
ok to už mám ale ešte my vyhlasuje chybu v tom db() tam mám čo vyplniť? A inak zatiaľ díki urobil som pokroky.
domixx
Profil
mysql_select_db();

heh, no jo... tam vyplň jméno databáze: mysql_select_db('moje_prvni_databaze');
Nitra
Profil *
aha ok diki

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: