Autor Zpráva
T1000
Profil
Ahoj, nevíte o nějaké funkci, kterou bych zjistil kolik je v adresáři souborů?
nightfish
Profil
Ahoj, nevíte o nějaké funkci, kterou bych zjistil kolik je v adresáři souborů?
taková funkce není
ale vesměs není problém si ji naprogramovat
opendir, readdir, closedir, is_file, count
T1000
Profil
jen tak pro zajimavost jsem to udělal takhle:

while ($soubory = readdir($adresar)):
$p++;
endwhile;


a potom vypsat $p

díky
T1000
Profil
jen tak pro zajimavost jsem to udělal takhle:

$p=0;
while ($soubory = readdir($adresar)):
$p++;
endwhile;


a potom vypsat $p

díky
T1000
Profil
jej, jsem to poslal 2x :D
nightfish
Profil
T1000
jen pro zajímavost - tvůj kód nepočítá soubory, nýbrž všechny položky (tzn. započítá odkazy na aktuální a nadřazený adresář a všechny adresáře) - tzn. pro prázdný adresář ti vypíše dvojku, ne?
a chybí ti tam opendir...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: