Autor Zpráva
pepan
Profil *
Chtěl jsem se zeptat, jestli je v php možné pracovat s časem serveru a ne s časem uživatele. Dík
Ni7R0
Profil
Vždyť všechny časové funkce v PHP pracují s časem na serveru.
BlueRain
Profil
pepan
Asi máš na mysli funkci DATE
http://cz.php.net/manual/cs/function.date.php
HGD
Profil
a jak se dělá, aby na stránce běžel aktuální čas ?
myslim že se normálně "hejbou" sekundy atd...
nightfish
Profil
a jak se dělá, aby na stránce běžel aktuální čas ?
javascriptem, google poradí víc (leč zůstává otázkou, k čemu je čas běžící na stránce)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: