Autor Zpráva
Zaciatok pomoc
Profil *
<?php

$uploaddir = '../images/novinky';
$file = $uploaddir ."/". $_FILES['thefile']['name'];
print "<pre>";
if (move_uploaded_file($_FILES['thefile']['tmp_name'], $uploaddir . $_FILES['thefile']['name'])) {
print "File is valid, and was successfully uploaded. Here's some more debugging info: ";
print_r($_FILES);
} else {
print "Possible file upload attack! Here's some debugging info: ";
print_r($_FILES);
}

problem je ze do databazy sa mi ulozi dobre ale namiesto aby sa ulozilo images/novinky/nieco.gif sa ulozi takto images/novinkynieco.gif
Str4wberry
Profil
Zaciatok pomoc
$uploaddir = '../images/novinky/';
Zaciatok pomoc
Profil *
jjkd ysto dam ta kta kse do db u lozice stak sou boruta khle images/novinky//
nieco.jpg
shamania
Profil
jjkd ysto dam ta kta kse do db u lozice stak sou boruta khle images/novinky//
nieco.jpg

Dobrej hlavolam.. :)
když tam dáš tohle: $uploaddir = '../images/novinky/';
tak pak už nemusíš přidávat lomítko v dalším řádku ($file = $uploaddir ."/".$_FILES['thefile']['name'];)
Zaciatok pomoc
Profil *
shamania

njn ale kdys to takto dam $file = $uploaddir $_FILES['thefile']['name'];

tak pise chybu
djlj
Profil
Zaciatok pomoc
Nějak ti tam mezi proměnnýma chybí to ."/".
Zaciatok pomoc
Profil *
ale uz sem to vyresil

djlj
kdys to ale tak dam ulozi to taklhe do db images/novinky//nieco.jpg ale inac dikec

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: